Putin niczym Tusk
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Putin niczym Tusk
1. jak był Putin to było wszystko;
2. jak Rosjanie się zgodzili by tam ktoś wylądował (chyba mi nie chcesz wmówić, że Polacy to siłą narzucili Rosji) to również ponoszą za to konsekwencje.
2. jak Rosjanie się zgodzili by tam ktoś wylądował (chyba mi nie chcesz wmówić, że Polacy to siłą narzucili Rosji) to również ponoszą za to konsekwencje.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
Nie. Rosjanie byli taktowni.Po prostu lubicie się dużo modlić- więc jak mogli nie zaprosić?
A Wy tam w swojej Litwie macie własne samoloty? Tak was jest mało, raptem 2,5 miliona, to pewnie się tam wszyscy znacie, chociaż z widzenia?Emili pisze:Nie. Rosjanie byli taktowni.Po prostu lubicie się dużo modlić- więc jak mogli nie zaprosić?
SS-mani też byli taktowni i niemieccy oficerowie. Byli eleganccy, modni, czyści zadbani. Znali się na sztuce, kulturze. Pachnieli skórą i benzyną i tytoniem.Emili pisze:Nie. Rosjanie byli taktowni.Po prostu lubicie się dużo modlić- więc jak mogli nie zaprosić?
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
Ja tam mam swój prywatny. :lol:
co to znaczy raptem?
co to znaczy raptem?
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
samolot oczywiście 

- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
rozumiem, że dla Putina byli bardziej taktowni i przygotowali lotnisko jak należy
PS. z tego co się orientuje to Litwa nie ma praktycznie lotnictwa wojskowego. Cywilne pewnie jakieś tam ma

PS. z tego co się orientuje to Litwa nie ma praktycznie lotnictwa wojskowego. Cywilne pewnie jakieś tam ma
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
Jakby naszych zapytali, czy daliby nasz drugi erforsłan to pewnie by go dostali. I tak stoi bezużytecznie i rdzewieje. Podnieśliby swój prestiż i też by im się cały parlament do samolotu mieścił.Elmer pisze:rozumiem, że dla Putina byli bardziej taktowni i przygotowali lotnisko jak należy![]()
elmer nas jest niewiele. Nie trzeba nam lotniska. Każdy ma swój samolot w garażu i ląduje się na dachach.
Ja osobiście na placu Uniwersytetu Wileńskiego.
ps. Putin to Putin- kochany....a kto się urodził wróblem kanarkiem nie ....
Nie dokończę. Bo mnie zabijecie.
ps. Putin to Putin- kochany....a kto się urodził wróblem kanarkiem nie ....

Masz o nas błędne wyobrażenie, stereotypów i sloganów się osłuchałaś. W gruncie rzeczy jesteśmy bardzo tolerancyjni i wyrozumiali-bardziej niż wy.Emilka. pisze:elmer nas jest niewiele. Nie trzeba nam lotniska. Każdy ma swój samolot w garażu i ląduje się na dachach.
ps. Putin to Putin- kochany....a kto się urodził wróblem kanarkiem nie ....![]()
Oprócz Putin niczym Tusk - HYdE PaRK przeczytaj również:
Nie tylko dla ateistów
Manipulantka
gdzie jest dzibar?
osobowość
Do p.elmera -ważne.
Obiecanki cacanki a ...
Dobrodziejstwo PO
z innej beczki-placuszki cukiniowe
Trafiony - zatopiony
Sprawiedliwość
Czy jest jakaś miłość na forum?
Nie dla przyjmowania muzułmańskich emigrantów
Fucha
Dlaczego?
Hejt dla PO!
czy Wy też tak macie, że Sygnity myli Wasze opsy?