Pytanie

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
ODPOWIEDZ
Madzia555

Pytanie

Post autor: Madzia555 »

Witam
Mam pytanie odnośnie 500+, może jest ktoś kto się bardziej w tym orientuje. Otóż mam jedno dziecko i dochód mojej rodziny na 1 członka za 2014 rok wynosi 780zł, ale mój mąż zmienił pracę w 2015 roku na lepiej płatną czy ma to jakiś wpływ na to że możemy nie dostać tego świadczenia ?
ghjj

Re: Pytanie

Post autor: ghjj »

Będziecie poproszeni o dostarczenie wynagrodzenia bieżącego za jeden pełny miesiąc. Chyba. Poszperaj na forum ale w dziele 500+
Iza1

Post autor: Iza1 »

należy donieść zaświadczenie o zarobkach za ostatni miesiąc z tej nowej pracy i wcale nie jest powiedziane ,ze ci nie będzie przysługiwało
vvvvv

Post autor: vvvvv »

dochód za 2014 rok, nie mieszajcie
a ja

Post autor: a ja »

nie wiem - ale jak widać co jeden socjalny to móńdrzejszy od drugiego
beaa

Post autor: beaa »

a ja pisze:nie wiem - ale jak widać co jeden socjalny to móńdrzejszy od drugiego
to nie móńdrzejszy socjalny, socjalny nie zajmuje sie tym, cóć, że nie z branzy jesteś!:P
Gabrycha.A
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Gabrycha.A »

dochód z 2014 liczony jest tylko wtedy gdy jest ciągłość
w przypadku madzi jest to dochód uzyskany i będzie liczona miesięczna wypłata z miesiąca następnego po podjęciu zatrudnienia
Iza1

Post autor: Iza1 »

Gabrycha dobrze piszesz.
ODPOWIEDZ