pytanie

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
Gosia1979
Referent
Zajmuję się: DM
Kontakt:

pytanie

Post autor: Gosia1979 »

Witam.
Mam takie pytanie. Pani miała dodatek mieszkaniowy przyszła i napisała pismo ze od września tam nie mieszka i chce wstrzymać dodatek. na mieszkaniu zostaje jej mąz nie sa po rozwodzie. mam pytanie czy pościć jeszcze ten dodatek za wrzesień czy wstrzymać. mieszkanie komunalne.
:-)
VIP
Zajmuję się: DM, DE
Kontakt:

Re: pytanie

Post autor: :-) »

Gosia1979 pisze: 06 wrz 2022, 10:44 Witam.
Mam takie pytanie. Pani miała dodatek mieszkaniowy przyszła i napisała pismo ze od września tam nie mieszka i chce wstrzymać dodatek. na mieszkaniu zostaje jej mąz nie sa po rozwodzie. mam pytanie czy pościć jeszcze ten dodatek za wrzesień czy wstrzymać. mieszkanie komunalne.
jeśli złożyła takie pismo musisz stwierdzic wygasniece i od wrzesnia nie wypłacac dodatku.
Gosia1979
Referent
Zajmuję się: DM
Kontakt:

Re: pytanie

Post autor: Gosia1979 »

:-) pisze: 06 wrz 2022, 12:25
Gosia1979 pisze: 06 wrz 2022, 10:44 Witam.
jeśli złożyła takie pismo musisz stwierdzic wygasniece i od wrzesnia nie wypłacac dodatku.
Dziękuje.
ODPOWIEDZ