Witam.
Mam takie pytanie. Pani miała dodatek mieszkaniowy przyszła i napisała pismo ze od września tam nie mieszka i chce wstrzymać dodatek. na mieszkaniu zostaje jej mąz nie sa po rozwodzie. mam pytanie czy pościć jeszcze ten dodatek za wrzesień czy wstrzymać. mieszkanie komunalne.
pytanie
-
- Referent
- Zajmuję się: DM
- Kontakt:
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
Re: pytanie
jeśli złożyła takie pismo musisz stwierdzic wygasniece i od wrzesnia nie wypłacac dodatku.Gosia1979 pisze: 06 wrz 2022, 10:44 Witam.
Mam takie pytanie. Pani miała dodatek mieszkaniowy przyszła i napisała pismo ze od września tam nie mieszka i chce wstrzymać dodatek. na mieszkaniu zostaje jej mąz nie sa po rozwodzie. mam pytanie czy pościć jeszcze ten dodatek za wrzesień czy wstrzymać. mieszkanie komunalne.
-
- Referent
- Zajmuję się: DM
- Kontakt:
Re: pytanie
Dziękuje.:-) pisze: 06 wrz 2022, 12:25jeśli złożyła takie pismo musisz stwierdzic wygasniece i od wrzesnia nie wypłacac dodatku.Gosia1979 pisze: 06 wrz 2022, 10:44 Witam.
Oprócz pytanie - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
zmiany
Dobrowolne alimenty a dodatek mieszkaniowy
nienależenie pobrany dodatek
zajęcie komornicze proszę o pomoc - pilne
we wniosku 3 osoby, w aneksie 2
Tytuł prawny do lokalu
zmiany w dodatkach- szkolenie
rozbieżność we wniosku i wydatkach
wzór decyzji-
uchwała
1 kWh przy wyliczaniu dodatku mieszkaniowego