pytanie de - uregulowania z zakresu prawa pracy
pytanie de - uregulowania z zakresu prawa pracy
Czy w wiązku z rozszerzeniem zakresu obowiązków o realizcję (obsługę) dod. energetycznych, otrzymaliście stosowne wpisy do akt osobowych, ewentualnie zmianę angażu? Idąc dalej, czy w związku z tym rozszerzeniem obowiązków podwyższono wam wynagrodzenie, czy robicie to w ramach wolontariatu lub starych zasad \"przyjaźni polsko - radzieckiej\"? Czy ktoś już ma to uregulowane? Dajcie znać, jak to jest u was rozwiązane.
Re: pytanie de - uregulowania z zakresu prawa pracy
dostałam tylko upoważnienie do podpisywania decyzji w spr. DE, i na tym koniec...
na razie ani zamiany w zakresie czynności, ani tego drugiego... bardziej przyjemnego dla mego strapionego serca... i starej sakiewki...
na razie ani zamiany w zakresie czynności, ani tego drugiego... bardziej przyjemnego dla mego strapionego serca... i starej sakiewki...
pracodoawca musi zmienić ci zakres obowiązków....i uważam że powinienin również dołożyc kasę...jeżeli nalezysz do związków to zmiana twojego zakresu obowiązków i waruknów pracy i płacy winna byc skonsultowana z nimi
wieć jak nie dołoży ci kasy i nie zmieni ci zakresu to nie robisz de
wieć jak nie dołoży ci kasy i nie zmieni ci zakresu to nie robisz de
ja swojemu szefowi powiedziałam że jak nie zobacze więcej kasy to będzie musiał sobie znaleść innego jelenia....a należe do związków wiec nie ma bata żeby ,mnie do tego zmusił hihi
jestem w zarządzie zwiąku zawodowego...
w sprawie innych pracowników to i owszem... ale o swoje to jakoś tak trudno zawalczyć...
w sprawie innych pracowników to i owszem... ale o swoje to jakoś tak trudno zawalczyć...
^^ Ja robiłem zapotrzebowanie na DE a nie ma nawet żadnego pisma w którym by zlecili pracę... więc niczego nie oczekuję...
~gorzatka, na podstawie którego przepisu i kto dał Ci upoważnienie do podpisywania DE
a ja dostałam aneks do zakresu obowiązków, o dodatkowej kasie mogę zapomnieć
Ja przed w poniedziałek rzucę temat, żeby przemyśleli przez święta. Jak nie uregulują sprawy, to niech sobie sami robią te dodatki. Nikt mnie nie zmusi, bez zmiany angażu i bez dodatkowych pieniędzy. To nie apartheid. A jak się nie podoba, to inspekcja pracy na początek, a potem sąd pracy i ubezpieczeń. Już raz to przeżyli gdy dali mi dodatki mieszkaniowe, na dobre im nie wyszło, więc sądzę, że teraz pójdzie łatwiej. Fakt, mam pewne argumenty w łapie, więc mogę \"cwaniakować\". Współczuję tym, którzy mają mentalność niewolniczą.
Jakie argumenty,jak nie podpiszesz to wypowiedzenie chyba?
Oprócz pytanie de - uregulowania z zakresu prawa pracy - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
odszkodowanie
Rozporządzenie Min. Fin. w sprawie zapłaty opłaty skarbowej
dodatek energetyczny
dodatki energetyczne - ciekawy artykuł
ŻYCZENIA
ŻYCZENIA
NIEOFICJALNE WIEŚCI
tytuł prawny - pilne!
proszę pomóżcie
opinie o programie CHEOPS
Zapotrzebowanie na dotacje DE
umowy najmu