ŻYCZENIA
Re: ŻYCZENIA
Wzajemnie, wesołych świąt. (choć, nie wiem czy uda się nie myśleć o pracy).
Wszystkim życzę pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia ( chociaż przez ten okres świąt nie myślmy o DE)
Życzę Wszystkim Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, a w Nowym Roku Mało pracy i kłopotów.
Przede wszystkim zdrowych, z resztą to sobie sami poradzimy (za pomocą forum oczywiście) 

Wszystkiego najlepszego na nadchodzące Święta a w Nowym roku mniej pracy wiecej kasy
Dziękuję i również dołączam się do życzeń - bądźcie zdrowi, szczęśliwi i z dystansem podchodźcie (podchodźmy) do niewdzięcznej pracy.
Trudno życzyć mniej pracy, mniej głupiej pracy, bo nie ma na to szans, a nie lubię życzyć czegoś, co nie ma szans na spełnienie. Ale wszystko jest w nas. Wszystko, co pozwoli przetrwać. Cieszę się, że tu jestem, że możemy sobie pomagać. Mnóstwo rozwiązań dało mi to forum. Oby ta wieloosobowa współpraca była równie owocna w następnym roku. Tak, wiem, przedłużam, przynudzam, heh... Najlepszego!
A niedługo trochę odpoczniemy sobie, już od wieczerzy wigilijnej, gdy spotkamy się z rodzinami przy potrawach - staropolskiej coli i frytkach.

A niedługo trochę odpoczniemy sobie, już od wieczerzy wigilijnej, gdy spotkamy się z rodzinami przy potrawach - staropolskiej coli i frytkach.

Oprócz ŻYCZENIA - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
DE program Cheops i po co we wniosku zarzadca?
Co to jest dodatek mieszkaniowy.
RADIX - ŁÓDZKIE
RADIX - łódzkie
odszkodowanie
Rozporządzenie Min. Fin. w sprawie zapłaty opłaty skarbowej
dodatek energetyczny
dodatki energetyczne - ciekawy artykuł
ŻYCZENIA
NIEOFICJALNE WIEŚCI
tytuł prawny - pilne!
pytanie de - uregulowania z zakresu prawa pracy
proszę pomóżcie