ŻYCZENIA

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
~czika

ŻYCZENIA

Post autor: ~czika »

Wsyzstkim Koleżankom i Kolegom ZDROWYCH- WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA - bez myśli o PRACY, pełnych ciepła rodzinnego .Pozdrawiam
~MZ

Re: ŻYCZENIA

Post autor: ~MZ »

Wzajemnie, wesołych świąt. (choć, nie wiem czy uda się nie myśleć o pracy).
~Bożena

Post autor: ~Bożena »

bardzo dzieuje, wzajemnie wszystkiego najlepszego
~ona 34

Post autor: ~ona 34 »

Wzajemnie, wesołych, pogodnych Świąt!!!!!!!!!!
~ulka

Post autor: ~ulka »

Wszystkim życzę pogodnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia ( chociaż przez ten okres świąt nie myślmy o DE)
~B.

Post autor: ~B. »

Wszystkiego co najlepsze, wszystkim ciągnącym DM i ten nieszczęsny DE
~Anna

Post autor: ~Anna »

Życzę Wszystkim Zdrowych i Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, a w Nowym Roku Mało pracy i kłopotów.
~JM

Post autor: ~JM »

Przede wszystkim zdrowych, z resztą to sobie sami poradzimy (za pomocą forum oczywiście) ;)
~misia

Post autor: ~misia »

Wszystkiego najlepszego na nadchodzące Święta a w Nowym roku mniej pracy wiecej kasy
~Krwawa

Post autor: ~Krwawa »

Dziękuję i również dołączam się do życzeń - bądźcie zdrowi, szczęśliwi i z dystansem podchodźcie (podchodźmy) do niewdzięcznej pracy. :) Trudno życzyć mniej pracy, mniej głupiej pracy, bo nie ma na to szans, a nie lubię życzyć czegoś, co nie ma szans na spełnienie. Ale wszystko jest w nas. Wszystko, co pozwoli przetrwać. Cieszę się, że tu jestem, że możemy sobie pomagać. Mnóstwo rozwiązań dało mi to forum. Oby ta wieloosobowa współpraca była równie owocna w następnym roku. Tak, wiem, przedłużam, przynudzam, heh... Najlepszego!

A niedługo trochę odpoczniemy sobie, już od wieczerzy wigilijnej, gdy spotkamy się z rodzinami przy potrawach - staropolskiej coli i frytkach. ;)
ODPOWIEDZ