pytanie o rodzinne i becikowe - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 22 lut 2010, 17:11

Witam skladalam dokumenty o rodzinne i jako samotnie wychowujaca i o becikowe dalam dokument z urzedu skarbowego ze nigdy nie pracowalam i ze nie mam zadnych dochodow dalam tez dokument od lekarza ze bylam pod opieka miedzy 10/11 tyg ciazy dostalam dzis pismo ze mam dostarczyc dokument
dokument potwierdzajacy aktualna sytuacje zaowodowa w przypadku uzyskania nowego zrodka dochodu dokument potwierdzajacy fakt np umowa o prace oraz zaswiadczenie o wysokosci dochodu uzyskanego pierwszego platnego miesiaca (druk zaswiadczenia w zalaczniku ) dostalam ten dokument ze ma moj zaklad pracy wypisac ale jaki jak ja nie pracuje ani nic??
noi drugi ze mam dostarczyc od lekarza ze od 10 tyg ciazy bylam pod opieka czyli tamten moj dokument nie przyjeli? tak?
moja lekarka powiedziala mi ze inaczej mi nie wypisze dokumentu a na karcie ciazy jest ze 8 tydz pierwsze badanie
~Aśka

Napisano: 22 lut 2010, 17:14

wysłałam dziecko w styczniu do internatu czy należy mi sie zmiana dodatku? jeżeli tak to kiedy powinam to zrobic?
~mania

Napisano: 22 lut 2010, 17:17

bardzo smieszne ja sie pytam naprawde

dziekuje za taka rade
~Aśka

Napisano: 23 lut 2010, 15:35

Do Ąski, skoro pierwsze badasnie było w 8 tygodniu,to lekarz łaski nie robi niech pisze , że od 8 tygodnia byłas pod opieką, a jeżeli chodzi o te zaświadczenia o uzyskaniu dochodu, to jeżeli twoja sytuacja się nie zmienila od czasu gdy składałas wniosek to nie musisz nic przedstawiać, no chyba , że podjełas pracę. to wtedy te dokumenty wymienione.
~x

Napisano: 23 lut 2010, 15:36

Do mania, musisz przedstawić zaświadczenie o zamieszkaniu dziecka w internaice, oraz zaświadczenie o tymczasowym zameldowaniu i łaski tez ni erobią , należy ci sie dodadtek z tytułu zamieszkiwania dziecka w internacie od miesiąca złożenia wniosku
~x

Napisano: 24 lut 2010, 16:39

wszystko tak jak napisała x
~apsik

Napisano: 25 lut 2010, 13:30

do Aśki jeśli jesteś zarejestrowana w UP to daj zaśw. i po sprawie
~ewita

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x