Pytanie z innej beczki :-) - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 6    [ Posty: 59 ]

Napisano: 21 lut 2014, 12:10

Ale ja mam umowę na stałe a mam aspiranta !
~@

Napisano: 21 lut 2014, 12:17

inspektorem i tak nie będziesz. Zmień zawód to może komisarzem chociaż zostaniesz
~ludek

Napisano: 21 lut 2014, 12:20

Naprawdę daruj sobie. Ciekawe że niektórzy podniecają się kiedy mają możliwość pośmiać się z innych !!!
~@

Napisano: 21 lut 2014, 13:16

Może jeszcze ktoś się wypowie ??? Sprawa naprawdę ważna. I nie chodzi mi o większe wynagrodzenie - jak myśli ludek !!!
~@

Napisano: 21 lut 2014, 13:28

ale chodzi ci czy musisz iść na ten licencjat ??? nie
ale możesz napisać o awans :)
u mnie dziewczyna miała referenta ... napisała do kierownika i ma inspektora
~ewalu

Napisano: 21 lut 2014, 13:36

Tak, zgadza się ale referent to stanowisko urzędowe i pewnie najpierw przeszła przez konkurs a potem może sobie awansować na co chce (teoretycznie mówię ). Ja natomiast jestem aspirantem- stanowisko nie urzenicze i nie mogę awansować na podinspektora- stanow. urzędnicze. Właście w tym cały problem, że nie wiem co zrobić żeby było dobrze.
~@

Napisano: 21 lut 2014, 13:39

dla mnie to dziwne wszystko jest
\"Dodam, że narazie nie mam kwalifikacji do bycia pr. socj. bo mam licencjat z administracji a mgr z pedagogiki\"
to dlaczego zatrudnili ci jako aspiranta a nie referenta np ???
~ewalu

Napisano: 21 lut 2014, 13:43

Ja najpierw pracowałam jako pomoc administracyjna w gops, potem poszłam na studia mgr z pedagogiki i dostałam aspiranta.
~@

Napisano: 21 lut 2014, 13:47

to przecież mogli cię z pomocy administracyjnej zrobić referentem .. skąd ten aspirant ?????
~ewalu

Napisano: 21 lut 2014, 13:55

Ale ja też chciałabym wiedzieć skąd ?:-) A czy referent to nie jest przypadkiem stanowisko urzędnicze ??
~@

Strona 2 z 6    [ Posty: 59 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x