pzp 2014 zmiany!!!!!!!!!!!!!!!1 - Księgowość

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 12 lut 2015, 14:17

co się zmieniło od ostatniego razu w sprawie sporządzania sprawozdania rocznego z zamówień publicznych????????????????
proszę o odp.
Bunia1

Napisano: 13 lut 2015, 13:20

ponawiam
Bunia1

Napisano: 13 lut 2015, 14:31

Ja też PILNE!!!!!!!!!
ala76

Napisano: 16 lut 2015, 14:21

Nikt nic nie wie? nie robicie?!!!!!!!!!!!!!!!!!!pomocy plis
Bunia1

Napisano: 16 lut 2015, 15:23

Z tego co wiem nie zmieniło się wiele po za progiem. Sama mam duże wątpliwości co do tego sprawozdania i nigdy nie jestem pewna czy robię je dobrze.
anioł

Napisano: 16 lut 2015, 15:33

A MACIE UMOWY NP. Z PKS-EM NA DOWÓZ PODOPIECZNYCH DO SRODOWISKOWYCH DOMÓW? ALBO CZY UJMUJECIE TU POKL? ja robiłąm to sprawozdanie w tamtym roku, ale już powoli głupieję. A sprzet np. komputery, a te komputery z CRZL? Bo materiały biurowe to wiem, że tak
gumi

Napisano: 16 lut 2015, 15:44

gumi pisze:A MACIE UMOWY NP. Z PKS-EM NA DOWÓZ PODOPIECZNYCH DO SRODOWISKOWYCH DOMÓW? ALBO CZY UJMUJECIE TU POKL? ja robiłąm to sprawozdanie w tamtym roku, ale już powoli głupieję. A sprzet np. komputery, a te komputery z CRZL? Bo materiały biurowe to wiem, że tak
gumi u mnie:
dojazdu do ŚDS nie mam akurat
z POKL wydatki na media, umowy zlecenia, wszystko co dla uczestników projektu czyli np. szkolenia
zakup komputerów tak
komputery z CRZL dostaliście przekazane za darmo? jeśli tak to ich nie wykazuejsz
Innaa

Napisano: 16 lut 2015, 16:36

dzięki, a czy ktoś ma te nieszczęsne umowy na dowóz na jakieś warsztaty, itp.? i jak inni robią z POKL-em?
gumi

Napisano: 17 lut 2015, 9:36

WITAM:)
A możecie wymienić co dokładnie wykazujecie w tym sprawozdaniu, jakie koszty???
BUNIA77

Napisano: 17 lut 2015, 10:09

ja mam: mat. biurowe (wszystkie nawet prenumeraty, kalendarze), sprzęt komputerowy, drukarki, Windowsy, itp., konserwacje, serwisy, badania pracowników, szkolenia, umowy aktualizacyjne i licencyjne na programy, media telefon., internet, komórki), umowa z pocztą, za węgiel dla podopiecznych, pogrzeby, umowa z radcą prawnym, umowy zlecenia.
i nie wiem do końca czy ujmować: umowę z PKS-em na dowóz podopiecznych i POKL
gumi

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x