pzp 2014 zmiany!!!!!!!!!!!!!!!1

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
Bunia1

pzp 2014 zmiany!!!!!!!!!!!!!!!1

Post autor: Bunia1 »

co się zmieniło od ostatniego razu w sprawie sporządzania sprawozdania rocznego z zamówień publicznych????????????????
proszę o odp.
Bunia1

Re: pzp 2014 zmiany!!!!!!!!!!!!!!!1

ponawiam
ala76

Post autor: ala76 »

Ja też PILNE!!!!!!!!!
Bunia1

Nikt nic nie wie? nie robicie?!!!!!!!!!!!!!!!!!!pomocy plis
anioł

Post autor: anioł »

Z tego co wiem nie zmieniło się wiele po za progiem. Sama mam duże wątpliwości co do tego sprawozdania i nigdy nie jestem pewna czy robię je dobrze.
gumi

Post autor: gumi »

A MACIE UMOWY NP. Z PKS-EM NA DOWÓZ PODOPIECZNYCH DO SRODOWISKOWYCH DOMÓW? ALBO CZY UJMUJECIE TU POKL? ja robiłąm to sprawozdanie w tamtym roku, ale już powoli głupieję. A sprzet np. komputery, a te komputery z CRZL? Bo materiały biurowe to wiem, że tak
Innaa

Post autor: Innaa »

gumi pisze:A MACIE UMOWY NP. Z PKS-EM NA DOWÓZ PODOPIECZNYCH DO SRODOWISKOWYCH DOMÓW? ALBO CZY UJMUJECIE TU POKL? ja robiłąm to sprawozdanie w tamtym roku, ale już powoli głupieję. A sprzet np. komputery, a te komputery z CRZL? Bo materiały biurowe to wiem, że tak
gumi u mnie:
dojazdu do ŚDS nie mam akurat
z POKL wydatki na media, umowy zlecenia, wszystko co dla uczestników projektu czyli np. szkolenia
zakup komputerów tak
komputery z CRZL dostaliście przekazane za darmo? jeśli tak to ich nie wykazuejsz
gumi

dzięki, a czy ktoś ma te nieszczęsne umowy na dowóz na jakieś warsztaty, itp.? i jak inni robią z POKL-em?
BUNIA77

Post autor: BUNIA77 »

WITAM:)
A możecie wymienić co dokładnie wykazujecie w tym sprawozdaniu, jakie koszty???
gumi

ja mam: mat. biurowe (wszystkie nawet prenumeraty, kalendarze), sprzęt komputerowy, drukarki, Windowsy, itp., konserwacje, serwisy, badania pracowników, szkolenia, umowy aktualizacyjne i licencyjne na programy, media telefon., internet, komórki), umowa z pocztą, za węgiel dla podopiecznych, pogrzeby, umowa z radcą prawnym, umowy zlecenia.
i nie wiem do końca czy ujmować: umowę z PKS-em na dowóz podopiecznych i POKL
ODPOWIEDZ