RADIX DODATKI OSŁONOWE

Wybrane tematy:
Wzory informacji, decyzji Webinar - dodatek osłonowy. B. Mazurkiewicz 08/02/2022 Informator dla samorządów Ministerstwo Klimatu i Środowiska - Dodatek osłonowy. Pytania i odpowiedzi dopłaty unijne ARiMR jak pozyskać dane WZÓR PISMA DO ZUSU O WYSOKOŚĆ SKŁADEK ZDROWOTNYCH ZA 2020R.
ODPOWIEDZ
julia1020
Stażysta
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe, dodatki energetyczne, najem lokali.
Kontakt:

RADIX DODATKI OSŁONOWE

Post autor: julia1020 »

Proszę napiszcie czy działa u Was MF , ZUS i KRUS, u mnie już trzeci tydzień nic sieę nie dzieje, ciagle stausy z błedami, jak rozwiązać ten problem , czy mieliście podobną sytuację, gdzie sie zwrócić???
urzędas
Młodypracownik
Starszy referent
Zajmuję się: ŚR/FA/KDR/CP/Dodatki energetyczne
Kontakt:

Re: RADIX DODATKI OSŁONOWE

Post autor: Młodypracownik »

U mnie ZUS po 5 minutach, KRUS jest na już, MF są błędy ale informację mam nawet w tym samym dniu, zależy. Mam Sygnity
agawa
Referent
Zajmuję się: świadczenie wychowawcze, refundacja podatku VAT
Kontakt:

Post autor: agawa »

U mnie też wyskakuje błąd na MF od 28 lutego. Wcześniej się pobierało automatycznie po wysłaniu zapytania i następnego dnia zazwyczaj miałam dane. Teraz wyskakuje błąd. I od tych kilku dni nic nie pobiera na MF, bo ZUS działa. Zgłosiłam informatykom, czekam co dalej. Z tego co wiem, to w okolicznych gminach też mają problem i też wyskakuje błąd na czerwono, nie tylko że przekroczono limit wywołań. Nic z MF nie udaje się pobrać.
Maja512
Referent
Zajmuję się: św
Kontakt:

Post autor: Maja512 »

i też wyskakuje błąd na czerwono, nie tylko że przekroczono limit wywołań. Nic z MF nie udaje się pobrać.

na taki komunikat mimo wszystko wysyłam zapytanie do MF.
ściąga sie samo, trwa to faktycznie kilka chwil ale w ostateczności się ściąga.
dmalicja
Stażysta
Zajmuję się: dm,de ,stypendia
Kontakt:

Post autor: dmalicja »

ja pracuję na Radixie i nie ma problemu nastepnego dnia za zwyaczaj mamy odpowiedź może trzeba zrobić jakąś aktualizację ??poproś informatyka żeby napisał do Radixu
ODPOWIEDZ