Redukcja etatów

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
adzia
Praktykant
Zajmuję się: ŚR
Kontakt:

Redukcja etatów

Post autor: adzia »

Jakie macie rokowania budżetowe w związku z malejącą liczbą świadczeń, czy są redukcje etatów, jakieś zmiany stanowisk czy przekwalifikowania?
jasiak
VIP
Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
Kontakt:

Re: Redukcja etatów

Post autor: jasiak »

no ja jestem sama na śr/fa w ops zatrudniona i wypłacam sporo kasy, budżet nie taki mały i jak wyliczę % na obsługę, to raczej nie dokładają do mojego wynagrodzenia :shock:
nic nie mówią, że mam szukać innej roboty
ale jak trzeba będzie, no cóż nie jestem kluczowym pracownikiem to ogarną doceniani pracownicy
coś się kończy, coś się zaczyna ...
Awatar użytkownika
Tom.
Administrator
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
Kontakt:

Post autor: Tom. »

u nas luzik, SP przybyło ponad 25% w tym roku, dobijamy do 2500 świadczeniobiorców więc kasa jest i raczej nic nam nie grozi, dopóki nam nie zaczną trybunałowcy masowo wymierać to nie powinno byc problemów :D
jasiak
VIP
Zajmuję się: Św/Fa/ŚR
Kontakt:

Post autor: jasiak »

Tom. pisze: 05 gru 2024, 10:10 u nas luzik, SP przybyło ponad 25% w tym roku, dobijamy do 2500 świadczeniobiorców więc kasa jest i raczej nic nam nie grozi, dopóki nam nie zaczną trybunałowcy masowo wymierać to nie powinno byc problemów :D
dokładnie mój budżet to głównie śp, choć ostatnio mi trybunałowcy umierają :?
Georgina
Referent
Zajmuję się: ŚR
Kontakt:

Post autor: Georgina »

a u mnie spadek ZR
tragiczny !!!
połowa ludzi wyjezdza druga czesc nie kwalifikuje sie w kryterium
wiecej wydałam zaswiadczen co CP niz mialam wnioskow na ZR
Awatar użytkownika
Tom.
Administrator
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
Kontakt:

Post autor: Tom. »

jasiak pisze: 05 gru 2024, 12:28
Tom. pisze: 05 gru 2024, 10:10 u nas luzik, SP przybyło ponad 25% w tym roku, dobijamy do 2500 świadczeniobiorców więc kasa jest i raczej nic nam nie grozi, dopóki nam nie zaczną trybunałowcy masowo wymierać to nie powinno byc problemów :D
dokładnie mój budżet to głównie śp, choć ostatnio mi trybunałowcy umierają :?
mi też ale szczęśliwie przyrost pracujących opiekunów + podwyższenia na kolejne dzieci rekompensują. Jak nie umrą wszyscy na raz to nie powinno być problemu dopóki SP będzie u nas. W zeszłym roku jak robiłem jakieś zestawienie to na 1800 świadczeń jakieś 1000 mieliśmy trybunałowych, ale my wyrok stosowaliśmy sami, od razu. W tym roku przybyło coś 500-600 nowych świadczeń.
ODPOWIEDZ