refleksja - HYdE PaRK

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]

Napisano: 10 kwie 2013, 18:29

Wczoraj widziałem w kilku działach taką oto informację zamieszczoną pod nickiem \"info\".

Dzisiaj z ciekawości wszedłem do jednego z nich by ją odszukać. Próżny trud. Sprawdziłem jeszcze kilka innych działów i nigdzie ani śladu. No to pomyślałem, że zapewne zostało to przerzucone do HydeParku. Zaglądam a tu nic. No to pewnie przenieśli do forum cenzorum. Niestety tu też nic.

Cóż to za straszna treść zmusiła administratora do wykasowania bez śladu ten wpis. Na szczęście nie znalazłem, zapewne przeoczony przez admina wpis w dziale Uzależnienia, choć zapewne długo on tam nie zagrzeje sokoro o tym napisałem. Otóż w tym wpisie był jedynie link to wykazu kin, w którym wyświetlać mają Cristaidę. Jak myślicie co jest w tym filmie, że admin podjął tak nerwowe i stanowcze kroki aby ten link wykasować? Idźcie do kina i sami się przekonajcie: https://www.pch24.pl/gdzie-mozna-zobaczy ... z2Prb89OdW

Jeszcze tylko taka refleksja na koniec: administrator jest całkowicie głuchy i ślepy na wyzwiska czy groźby miotane przez niektórych forumowiczów p[od adresem innych. Nie zareagował wcale nawet wtedy gdy osoba podpisująca się nickiem Adam nawoływała do wieszania księży.
Usuwa natomiast link do filmu fabularnego o prześladowaniach chrześcijan w Meksyku. Sądzę, że to pozwala zrozumieć akceptację administratora dla takich wpisów, jak ten Adama.

~av

Napisano: 10 kwie 2013, 20:24

chrzanisz na okrągło a tym Adamie, wklej ten link dot. tego że adam nawoływał, ponoc zgłosiłeś/zgłosiłaś do prokuratury i co jakie wyniki? wciskasz tu swoje smutki a promocja tego religijnego filmu uszami wychodzi, wklejaj sobie na slusznych mediach i forach tu wystarczy nawiedzonych
~ćwirświrćwir

Napisano: 10 kwie 2013, 22:30

Link do filmu przeniosłem na portal Moher.pl.
~Adam

Napisano: 10 kwie 2013, 23:19

fiufiu tam nie dolecę
~ćwirświrćwir

Napisano: 11 kwie 2013, 4:07

Krzychu wkleił kilkanaście postów typu
https://www.ops.pl/forum.php?cmd=show&id ... #206870500
Post info https://www.pch24.pl/gdzie-mozna-zobaczy ... z2Prb89OdW
pojawił się w każdym dziale forum ops.pl
~obserwator

Napisano: 11 kwie 2013, 9:36

może fakt że w Meksyku mordowano małe dzieci, kazano im zaprzeć się Chrystusa i zaprzeczyć że On jest Królem a jak nie to kula włeb ( admin sie wzruszył ). Może admin pochodzi z Meksyku a może ten film na ateistów działa jak przysłowiowa płachta na byka?
~KOCUR

Napisano: 11 kwie 2013, 9:45

to co powiesz o krucjatach?
~e tam...

Napisano: 11 kwie 2013, 10:32

Wszystkie zbrodnie należy potępiać ale z tego co wiem to ani Meksykanie ani Polacy nie organizowali krucjat. Nie mniej jeszcze nie słyszałem aby ktokolwiek blokował filmy o krucjatach.
~romek

Napisano: 11 kwie 2013, 10:39

Fakt pozostaje faktem. Administrator nie reaguje na pełne agresji wpisy a usuwa takie, które są jedynie informacyjne.
~hania

Strona 1 z 2    [ Posty: 12 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem