Refundacja z PUP

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
ODPOWIEDZ
nowa 56

Refundacja z PUP

Post autor: nowa 56 »

Mam pytanie. Mamy zatrudnioną osobę, której wynagrodzenie refunduje nam PUP. Za grudzień wpłynie w styczniu zwrot. Myślę jak to zrobić. Na koniec grudnia przypisać na PK 221/720 z par. 0970? Wykazać w RB 27 s i w jakim jeszcze sprawozdaniu. Moje utrudnienie jest takie, że jest to osoba zatrudniona na 500+ i zwrot z PUP w styczniu muszę oddać do Wojewody. Proszę o podpowiedź
nowa 56

Re: Refundacja z PUP

Bardzo proszę o podpowiedź
Ania80

Post autor: Ania80 »

ja też tak mam, naliczam w grudniu przypis 221/720 i wykazuję w sprawozdaniu Rb27S
nowa 56

Dzięki Ania 80 za odpowiedź. Tylko 27 s? Bo ja się zastanawiam czy nie powinnam jeszcze gdzieś skoro będę mieć to 720/85211/0970 czyli w zleconych i będę oddawać do wojewody
Justyna_CUW

Post autor: Justyna_CUW »

Musisz wykazać jeszcze w sprawozdaniu RB-N, Pozostałe należności N5.3 grupa III
AGA 57

Post autor: AGA 57 »

Ja na koniec grudnia przypisałam 226/840 na początek stycznia przeksięgowanie 221/720 - na konice grudnia należność do wykazania w sprawozdaniu RBZN - tylko tu bo w sprawozdaniu RB27s moja skarbniczka nie każe wykazywać należności za.zleconych.Pozdrawiam :)
AGA 57

Sory miało być RbN.
nana;

Post autor: nana; »

Dlaczego w RBN? Powinno być RB ZN tylko nie wiem w której grupie, ta III mi nie pasuje! Może ktoś pomoże?
cecylia3

Post autor: cecylia3 »

Czy występujecie o potwierdzenie salda do PUP?
AGA 57

Tak występowaliśmy o potwierdzenie salda.Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ