Rejestrujemy tylko własne NK ?? - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 14 mar 2013, 14:42

Czy w innych województwach też kazali rejestrować w systemie (u nas pomost) wyłącznie te karty, które założyli pracownicy socjalni?

Ja rejestrowałam wszystkie karty, ale 100% dostaliśmy od policji. Pani w województwa po rozmowie z MPiPS kazała mi wyzerować meldunek, jeśli karty zakładała policja.
Zapytałam, gdzie więc widać pracę ZI skoro nie w tych meldunkach? Nie znała odpowiedzi na to pytania.
Mam 26 kart, a w meldunkach zero !
~AAA

Napisano: 14 mar 2013, 16:13

a jakie to województwo?
~ena

Napisano: 14 mar 2013, 22:18

AAA, te matrony z mpips oraz województwa wypadałoby wysłać na... drzewa!
Realizujecie procedurę? Realizujecie.
Rób więc swoje, czyli wykazuj w systemie wszystkie NK, nad jakimi pracujecie niezależnie od tego, kto je przesłał na ZI.
A głupolami się nie przejmuj.
~Jerry

Napisano: 16 mar 2013, 19:44

nikt nikomu nie każe zerować pomostu!!! w sprawozdaniu PRZEMOC za 2012 w SACu trzeba wykazywać TYLKO swoje karty.
~abc

Napisano: 18 mar 2013, 9:02

Pierwsze slysze... wykazujemy wszystkie.
~e

Napisano: 19 mar 2013, 17:24

My też- to chyba o to w końcu chodzi!
~olka

Napisano: 19 mar 2013, 22:53

a te w sac dotyczą tylko punktów konsultacyjnych, ośrodków wsparcia itd... czy też założone w ops?
~ewa

Napisano: 20 mar 2013, 20:13

Jak robisz sprawozdanie w sac to tam te durnie pytają ile założonych NK przez OPS,ile przez policję i inne uprawnione podmioty.Więc w czym problem?
~k

Napisano: 20 mar 2013, 23:30

jak łatwo przychodzi Wam obrażanie innych - \"durnie\", \"na drzewa\", a wystarczy przeczytać przypis pod tabelką - czy NK stanowiącą załącznik do wywiadu wypełniał policjant? chyba nie, ale może się mylę. w tym roku- mimo zmian w rozporządzeniach - zasada w sprawozdaniu powinna być taka sama.
~.

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x