rezygnacja z wniosku na ZDO - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 24 cze 2014, 8:58

A kto mu zabroni??? Może składać codziennie wniosek o cokolwiek chce
lalla

Napisano: 24 cze 2014, 10:37

!Ella! pisze:Tak ew@1 ja wiem, że mają czas do 15 września tylko moje pytanie Pan złożył mi wniosek o wyrównanie ale jak skończy staż to już nie będzie mógł złożyć na bieżące, więc chciał zrezygnować z tego wniosku i po stażu złożyć na wyrównanie i bieżące, czy może tak zrobić? Jak powinien uzasadnić swoją rezygnację? Czy może dwa razy złożyć wniosek na to samo świadczenie?
jak nie wydałas jeszcze decyzji to oddaj mu ten wniosek i niech przyjdzie jak skończy staz i tyle. :D
kalina

Napisano: 24 cze 2014, 23:06

JA MAM we wniosku 2 okienka - w jednym zaznaczasz że sie ubiegasz o bieżace w drugim że o zaległe - i każdy zaznacza haj mu pasi... albo to albo to - albo razem obydwa, albo teraz jedno - później drugie :) spoko luz dla nas nawet lepiej jak teraz o wyrównanie a później o bieżące - porozkładają się Ci ludzie i spokój będzie
ewelin2222

Napisano: 25 cze 2014, 9:41

ewelin222 czyli tak jak piszesz to ta sama osoba składa u ciebie na zaległe a później powiedzmy po stażu jak się zmieści do 15 września składa na bieżące? Może tak? Czy jak złoży raz na zaległe to już mu bieżące później nie przysługują? Ja się już pogubiłam.
!Ella!

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x