Roczne sprawozdanie o udzielonych zamówieniach w roku - Księgowość

Strona 12 z 19    [ Posty: 186 ]

Napisano: 24 lut 2014, 14:04

Urząd Zamówień Publicznych - tam jest wniosek o nadanie loginu i hasła - czeka się ok 2 tygodnie jeżeli jeszcze nie złożyłaś

na druku sprawozdania pisze że wartość w złotych
~Karola

Napisano: 24 lut 2014, 14:40

KArola mozesz odpowiedz na moje watpliwosci?
~kanał

Napisano: 24 lut 2014, 14:46

login i hasło UZP przesłał nam na maila w ciągu tygodnia
~gumi

Napisano: 24 lut 2014, 15:49

do zuzy:
\"DPS i obiady to par. 4 pkt 6 więc nie bierzemy do sprawozdania. mamy wstawić tylko to co kwalifikuje się do pkt 8\"
Masz interpretację, że właśnie tak? Poproszę
~księgowa

Napisano: 24 lut 2014, 17:37

czy każdy ops ma przesłać takie sprawozdanie czy wystarczy jeśli te dane wykaże urząd(zbiorcze sprawozdanie z wszystkich jednostek)
~mmm

Napisano: 24 lut 2014, 22:10

~mmm każdy
~Ja

Napisano: 24 lut 2014, 22:16

A jak jest w końcu z tymi umowami na wodę, ogrzewanie, telefony itp? Liczyć je czy nie?
~ola

Napisano: 25 lut 2014, 10:14

A jeśli dzieci dożywia catering i dostajemy faktury ?. Albo np z ośrodków szkolno-wychowawczych. W jednym przypadku dostajemy fakturę ze szkoły, w innych od firm cateringowych.

Jeżeli biorąc art.4 pkt.6 mówiący o tym, że Ustawy nie stosuje się do zamówień na usługi udzielane innemu zamawiającemu, o którym mowa w art. 3 ust. 1 pkt 1-3a, któremu przyznano, w drodze ustawy lub decyzji administracyjnej, wyłączne prawo do świadczenia tych usług.

To dożywianie, zakup opału, czy inna pomoc opiera się na ustawie o pomocy społecznej, zatem wydawane są decyzje, wydaje mi się, że w tym przypadku będzie jak w Ustawie.

Może ktoś już zrobił sprawozdanie i wie jak to ma być. Proszę o podpowiedź.
~Ja

Napisano: 25 lut 2014, 10:48

Podbijam, co z ogrzewaniem, wodą itp?
~kama

Napisano: 25 lut 2014, 10:54

~kama jeśli dotyczy to OPS, a noty dostajecie z Urzędu to nie dotyczy.
~xx

Strona 12 z 19    [ Posty: 186 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x