Rodacy WIADOMOŚĆ DNIA !!! - HYdE PaRK

Strona 2 z 3    [ Posty: 23 ]

Napisano: 23 wrz 2010, 12:16

a,
niech klienci nie czekają tylko zapytają Rostowskiego dlaczego będą mniejsze kwoty do rozdysponowania na zasiłki w przyszłym roku. Może to praca socjalna ma wygenerować doatkowe środki dla budżetu państwa czy gminy? Kpina! Jak się ma plapki na oczach to się widzi tylko tyle na ile pozwoli ten co klapki zakłada.
~Łukasz

Napisano: 23 wrz 2010, 12:17

a,
od konia różnimy się tym, że poza oczami mamy rozum.
~Łukasz

Napisano: 23 wrz 2010, 17:31

no ta dzibar specjalista od samorządu -
Łukasz nie wiedziałem , że ty koń jesteś.
do b...
czy zainteresowanie trzeba wywalać na forum frustratów bo nie ma już z kim porozmawiać i pozostały wklejki jak Łukaszowi i dzibar ?
~a...

Napisano: 23 wrz 2010, 23:07

Donald Tusk powinien był zdecydowanie zostać ministrem sportu.
~tak

Napisano: 23 wrz 2010, 23:42

propagandy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~albo

Napisano: 24 wrz 2010, 9:51

a
jak nie masz nic do powiedzenia w temacie (tylko perosnalnie żałośnie docinasz) to po co się wcinasz? Płacą ci za to?
~Łukasz

Napisano: 24 wrz 2010, 16:31

no Ty Łukaszu to masz dużo do powiedzenia wlkejki robiąc i co do roboty juz sie przyszło to zaczynamy wklejki a klienci czekaja??????????????????
~a...

Napisano: 26 wrz 2010, 11:12

rozumiem, że Ty jesteś na urlopie, na chorobowym, albo jesteś osobą bezrobotną poszukującą pracy.
~Łukasz

Napisano: 27 wrz 2010, 0:54

a ja to mam jeszcze ze 2,5 wolnego a potem się zobaczy co się będzie działo - wikt jest, opieurnek jest, ciepło i rozrywki zapewniają ciekawe zwłaszcza nocne. Wpadł byś Łukaszu na chwilę do zobaczysz jak tu fajnie jest, i miałbyś nowe doświadczenia zawodowe. Kumasz i kminisz.
~a

Napisano: 27 wrz 2010, 12:40

No to warunki do \"rozwoju\" emocjonalnego, moralnego i intelektualnego masz zapewnione. Jeśli coś faktycznie jest na rzeczy.

Zresztą, co tu dużo gadać, jak nie ma o czym mówić.
~Łukasz

Strona 2 z 3    [ Posty: 23 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x