U nas administartor powiedział, że wystarczy jedynie informacja na tablicy ogłoszeń i na stronie urzędu. żadnych dodatkowych dokumentów przy wniosku.pawel.w pisze:każda osoba, która od dnia 25.05.2018 r. przyjdzie do OPS i będzie składać np. wniosek o 500+ to musi otrzymać pisemną informację wynikającą z art. 13 i 14 RODO, kopia w aktach sprawy z podpisem tej osoby i datą.
Nie poczuwasz się do obowiązku, by ich uświadomić?heiland pisze:Dajcie spokój u mnie to nic nikt nie wie o RODO a nawet nie wiedzą co to za skrót i będzie po staremu
A jaki udział w procesie składania, rozpatrywania wniosków i wypłacania świadczeń bierze ta tablica i strona? Skąd klient będzie wiedział, że coś takiego istnieje i czemu zakładacie, że się z tym zapozna?Edysia185 pisze:U nas administartor powiedział, że wystarczy jedynie informacja na tablicy ogłoszeń i na stronie urzędu. żadnych dodatkowych dokumentów przy wniosku.
"Wszystko jest"kalkulator pisze:Nie poczuwasz się do obowiązku, by ich uświadomić?heiland pisze:Dajcie spokój u mnie to nic nikt nie wie o RODO a nawet nie wiedzą co to za skrót i będzie po staremu
W takiej sytuacji niezwłocznie o tym fakcie zawiadamiamy PREZESA.Korowiow pisze:A ja się tak tylko zastanawiam czy to pier***e się z kolejnymi papierkami, informacjami itp. coś faktycznie zmieni, czy tez moje dane dalej będą sobie spokojnie leżały w śmietniku pod bankiem