ROPS
- Różaa
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ROPS
W listopadzie otrzymała inf. że zachodzi koordynacja do dnia dzisiejszego nie dostałam decyzji z ROPS, co mam zrobić. Sukcesywnie 10 razy dziennie próbuję się dodzwonić do Krakowa zawsze jest zajęte - mam kilku klientów którzy na mnie wyładowują swoje żale, raz tylko udało mi się dodzwonić - pani w ROPS kazała czekać na decyzję...
Re: ROPS
ale czemu Ty dzwonisz??? do mnie jak ktoś przychodzi daje numer telefonu do ROPS i mówię, żeby sami dzwonili bo to jest teraz sprawa pomiędzy klientem a ROPS. Ja tylko przesłałam wniosek i nie mam na nic wpływu.Różaa pisze:W listopadzie otrzymała inf. że zachodzi koordynacja do dnia dzisiejszego nie dostałam decyzji z ROPS, co mam zrobić. Sukcesywnie 10 razy dziennie próbuję się dodzwonić do Krakowa zawsze jest zajęte - mam kilku klientów którzy na mnie wyładowują swoje żale, raz tylko udało mi się dodzwonić - pani w ROPS kazała czekać na decyzję...
- Różaa
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: ROPS
Podałam nr i ludzie dzwonią - część była osobiście. W sprawie jednak otrzymanego pisma że zachodzi koordynacja chcę porozmawiać bo miałam kiedyś sytuacje, że decyzja była wydana przez marszałka tylko jej do nas nie wysłali...została w aktach przekazanych do archiwizacji..
Oprócz ROPS - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
praca w policji od 31.12.2014r.
EZAR zapytanie w CEIDG
stypendium- utrata
policja a składka zdrowotna
ogólne pytanie dot. koordynacji
PILNE
uchylenie w części????
Błędna decyzja. Proszę o pomoc
Uchylenie za zgodą strony - uzyskanie dochodu
wniosek koordynacja
Sygnity - Panie Tomku - jak wprowadzić utracony w 2017 r.
Dochód na podst ryczałtu- problem
sygnity koordynacja / a od 01.12.2016 nasz Ops
od kiedy świadczenie przysługuje
????
dochód uzyskany