Hej,w POMOŚCIE pracuję dopiero drugi miesiąc. Nikt u mnie nie potrafi mi podpowiedzieć jak wprowadzać faktury ze szkół by utworzyć rzeczywisty plan zapotrzebowania.
Podajcie chociaż podstawowe kroki!!!
rozliczanie faktur - dożywianie w szkole
Re: rozliczanie faktur - dożywianie w szkole
Bardzo uprzejmie proszę o zapoznanie się ze skróconą instrukcją Pomostu dostępną tu:
https://www.public.sygnity.pl/index.php? ... iew&gid=45
to tylko 24 strony o tym jak wykonuje się najczęściej robione czynności, w tym jest rozdział o dożywianiu
pozdrawiam
Tomek
https://www.public.sygnity.pl/index.php? ... iew&gid=45
to tylko 24 strony o tym jak wykonuje się najczęściej robione czynności, w tym jest rozdział o dożywianiu
pozdrawiam
Tomek
a ja pracuje od dwóch tygodni
jak wydać decyzję na posiłki
jak wydać decyzję na posiłki
jw. proszę to sobie przeczytać.
W razie dalszych pytań polecam serwis oraz nasze forum na stronie www.public.sygnity.pl/forum/
pozdrawiam
Tomek
W razie dalszych pytań polecam serwis oraz nasze forum na stronie www.public.sygnity.pl/forum/
pozdrawiam
Tomek
trzeba trochę nad tym posiedzieć ale nawet mi to wychodzi.dziękuję
Ważne żeby się stosować do tych wskazówek, jak się dobrze poustawia ceny posiłków itp w szkołach, oraz poustawia w wywiadach które dzieci mają być świadczeniobiorcami, to potem decyzje wyliczają się same, a potem jak się korzysta przy rozliczeniu z tam opisanych opcji np. podpowiedzi z planu zapotrzebowania itp to też jest dużo łatwiej niż wprowadzanie wszystkiego ręcznie.
i jeszcze jedno...
mam fakturę do rozliczenia za czerwiec 08. Zapłacona była w połowie lipca.
W \"trzecim kroku - zapis danych\" mam pole: \"Data realizacji\", a poniżej \"Realizacja dotyczy zapotrzebow. na środki: rok i miesiac\"
Czy w tym pierwszym polu mam wpisać datę zapłaty, a w drugim : 2008/czerwiec???
mam fakturę do rozliczenia za czerwiec 08. Zapłacona była w połowie lipca.
W \"trzecim kroku - zapis danych\" mam pole: \"Data realizacji\", a poniżej \"Realizacja dotyczy zapotrzebow. na środki: rok i miesiac\"
Czy w tym pierwszym polu mam wpisać datę zapłaty, a w drugim : 2008/czerwiec???
dokładnie tak, ale jeszcze raz proszę o zadawanie pytań o nasze oprogramowanie w odpowiednich do tego miejscach: serwisie lub naszym forum. Dodam że jeśli skorzystałeś z opcji podpowiedzi z planu zapotrzebowania, to ten rok i miesiąc w 3 kroku jest ustawiony już sam i nie jest możliwy do zmiany.
Oprócz rozliczanie faktur - dożywianie w szkole - Oprogramowanie przeczytaj również:
z amazisa do nemezisa
Do Amazis-a
Proszę o pomoc problem z odbudową zbioru centralnego
słownik centralny 40
fundusz w nemezisie
rozliczanie faktur
system zarzadzania obiegiem dokumentow za darmo
zmiany do programu Pomost
do Sygnity
program do obsługi pomocy społecznej
Helios
Korekta ZC