Witam,
mam w planach stworzenie tego typu aplikacji w technologi asp.net i rozpowszechniac za darmo, projekt bedzie tworzony dla 1 OPS z woj. dolnoslaskiego, ale jak wiadomo niechce tworzyc systemu wylacznie dla niego, a wrecz przeciwnie rowniez dla wszystkich. Obecnie jestem na etapie zbierania dokumentow itp.. wiec prosze wszystkich o uwagi, linki do przepisow, cobyscie chcieli by taki program zawieral itp..
System bedzie stworzony w technologi microsoftu, orzy uzyciu darmowych narzedzi.
Pozdrawiam.
system zarzadzania obiegiem dokumentow za darmo
Re: system zarzadzania obiegiem dokumentow za darmo
Czy naprawde nikt nie jest zaintersowany takim produktem?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Brawo. Każda tgo typu inwencja to dobry krok, przy okazji proponuje rzucić info na forum sygnity pomost
sadze ze bylby to zly pomysl;) wkoncu sygnity ma E-doka a ja chce robic system o podobnej funkcjonalnosci, ale przystosowany wylacznie do ops-ow.
wiec moj temat zniknie nim sie tam pojawi.
Moze dokladnie opisze jakiej pomocy potrzebuje:
Przepisy artykuly, dotyczace obiegu dokumentow, przechowywania danych osobowych.
Obecnie jestem na zdzieraniu sie z wymaganiami GIODO.
Pozdrawiam.

Moze dokladnie opisze jakiej pomocy potrzebuje:
Przepisy artykuly, dotyczace obiegu dokumentow, przechowywania danych osobowych.
Obecnie jestem na zdzieraniu sie z wymaganiami GIODO.
Pozdrawiam.
kto zapewni serwis itp , jak z ewentalnymi terminowymi poprawkami wynikajacymi np z zmian w ustawie
istnieje 2 rozwiazania:)
1. aplikacja jest na jednym serwerze do ktorego kazdy ma dostep(ogromne koszty) na krotki okres mam dostep do takich serwerow.
2. aplikacje dostaje uzytkownik i sam stawia serwer(w pelni uzyte darmowe oprogramowanie)
W okresie tworzenie aplikacji bedzie ona dostepna na zewnetrznym serwerze do ktorego kazdy bedzie mial dostep i bedzie mogl wyrazic co mu nie pasuje.
Poprawki beda robione jesli uzytkownicy napisza email ze powstala zmiana w ustawie. Pracuje i projekt robie hobysticznie wiec przewiduje ze nie bede mial czasu na pinowanie zmian w ustawach, dlatego tu licze na uzytkownika w koncu to dla niego aplikacja.
P.S odpisuje co kilka dni, gdyz nie zawsze mam czas.
Pozdrawiam.
1. aplikacja jest na jednym serwerze do ktorego kazdy ma dostep(ogromne koszty) na krotki okres mam dostep do takich serwerow.
2. aplikacje dostaje uzytkownik i sam stawia serwer(w pelni uzyte darmowe oprogramowanie)
W okresie tworzenie aplikacji bedzie ona dostepna na zewnetrznym serwerze do ktorego kazdy bedzie mial dostep i bedzie mogl wyrazic co mu nie pasuje.
Poprawki beda robione jesli uzytkownicy napisza email ze powstala zmiana w ustawie. Pracuje i projekt robie hobysticznie wiec przewiduje ze nie bede mial czasu na pinowanie zmian w ustawach, dlatego tu licze na uzytkownika w koncu to dla niego aplikacja.
P.S odpisuje co kilka dni, gdyz nie zawsze mam czas.
Pozdrawiam.
brawa dla kolegi za chęci. Oby ministerstwo trzymało się od ciebie z daleka. W końcu robisz konkurencję dla ulubionej ich firemki.
Oprócz system zarzadzania obiegiem dokumentow za darmo - Oprogramowanie przeczytaj również:
jakie sprawozdania za III kwartał
Do inforu
z amazisa do nemezisa
Do Amazis-a
Proszę o pomoc problem z odbudową zbioru centralnego
słownik centralny 40
fundusz w nemezisie
rozliczanie faktur
zmiany do programu Pomost
rozliczanie faktur - dożywianie w szkole
do Sygnity
program do obsługi pomocy społecznej