rozliczenie umów AS - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 09 cze 2015, 8:13

Proszę, powiedzcie, czy informujecie wnioskodawców, że umowa z Aktywnego samorządu została rozliczona? Jeśli tak, to w jaki sposób? Może ktoś mógłby napisać, jaka ma być treść takiego zawiadomienia? I kiedy należy ich poinformować o tym? Zostałam obdarowana As od niedawna, nie ma kto mnie wdrożyć, koleżanka, która się tym zajmowała jest na zwolnieniu, dlatego proszę Was o pomoc. Pozdrawiam
Megi 200

Napisano: 10 cze 2015, 8:05

hej:)
ja jak ktoś złoży fakturę , oświadczenia wysyłam takie pisemko:

Ośrodek Pomocy Społecznej w ....................., jako Realizator programu „Aktywny Samorząd” 2015r. informuje, że przyznane Panu dofinansowanie w ramach modułu II programu „Aktywny Samorząd” 2015, zgodnie z umową nr ............z dnia 11.05.2015r. w wysokości ...............zostało uznane za rozliczone.
Do rozliczenia uznano Pana oświadczenie z dnia ............. dotyczące przeznaczenia otrzymanego dodatku na pokrycie kosztów kształcenia na koszty nauki w drugim semestrze pierwszego roku nauki w 2015r, oraz fakturę VAT nr ...............z dnia .............. wystawioną przez Wyższą Szkołę Biznesu w Dąbrowie Górniczej za czesne na studiach podyplomowych.
Jednocześnie zgodnie z § 3 punktem 7 wyżej wymienionej umowy, Realizator programu oryginały dokumentów przechowuje w aktach sprawy.
Gość

Napisano: 10 cze 2015, 10:06

Dziękuję :) Czyli mogę taką informację już wysyłać, skoro mam opłacony cały semestr letni 2014/2015?
Megi 200

Napisano: 10 cze 2015, 14:09

jeżeli są dostarczone faktury na odpowiednią kwotę czesnego
i/lub oświadczenia że otrzymany dodatek na pokrycie kosztów kształcenia jest przeznaczony na koszty nauki
to możesz:)
ja już kilku osobom wysłałam:)
Gość

Napisano: 10 cze 2015, 14:57

Dziękuję Wam za pomoc :)
Megi 200

Napisano: 11 cze 2015, 7:37

Nie ma sprawy:)
(jestem jedną osobą :)
Gość

Napisano: 11 cze 2015, 9:23

W takim razie dziękuję Tobie :)