ja marki może już bym nie pisał, ale laptop to laptop, oczywiście może kupić droższy, ale wtedy udział własny ma większy
ja marki może już bym nie pisał, ale laptop to laptop, oczywiście może kupić droższy, ale wtedy udział własny ma większy
ja wiem że jest to logiczne i oczywiste (jak w każdym realizowanym przez nas zadaniu), ale jeśli proforma nie jest załącznikiem do umowy, to wiesz, jest nic nie warta (to nie środki ortopedyczne), dlatego lepiej rozpisać szczegółowo, żeby nie mieć problemu przy rozliczeniu, jeśli czegoś nie kupi, marek urządzeń, czy szczegółowych parametrów bym nie pisał w umowie, za często się zmeniają ceny i parametry sprzętów komputerowychlena8 pisze: ↑23 paź 2019, 9:10Umowa zobowiązuje wnioskodawcę do zakupu tych sprzętów do których dostał dofinansowanie na podstawie wniosku i oferty. Logiczne jest, że jeśli czegoś nie kupi to musi mieć pomniejszone dofinansowanie. Jednak jak się nad tym zastanawiam, pod kątem zapisów umowy, to może masz rację. U nas do tej pory w ASie nie było takiej sytuacji. Po prostu podpisując wiedzą, co mają kupić i kupują.