rozporządzenie

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~Marcin

Re: rozporządzenie

Post autor: ~Marcin »

Witam. Stanowisko pedagoga, psychologa, wychowawcy i pracownika socjalnego zostało opisane w Ustawie. Osobiście uważam, że powinno to regulować rozporzadzenie a nie ustawa.
~Teresa

Post autor: ~Teresa »

Ale chyba nigdzie nie ma że plan pomocy dziecku jest opracowywany wspólnie z psychologiem i pedagogiem tylko z asystentem rodziny.
~Max

Post autor: ~Max »

W rozporządzeniu ani w ustawie nie ma konkretnie wyliczonych zadań psychologa ani pedagoga dużo jest o asystencie rodziny.
~Igo

Post autor: ~Igo »

Asystent rodziny zastąpi wszystkich specjalistów):
~S

Post autor: ~S »

Zawsze możesz zostać asystentem rodziny.
~S

Post autor: ~S »

Czy tu można mieć swój login? Nie możesz gościu sobie logina wymyślić? Chyba jesteś asystentem rodziny?
~bella

Post autor: ~bella »

Za 1240 zł?
~Tereska

Post autor: ~Tereska »

Za 1140 zł u mnie w placówce publicznej ludzie jako młodsi wychowawcy pracują-staż pracy np 4 lata.Ludzie po studiach z podyplomówką itp.A asystent będzie mógł mieć więcej???
~hejka

Post autor: ~hejka »

czyli musi być pedagog czy nie musi, a jeśli nie musi (bo tak jest w ustawie) to czego piszą o diagnozie w rozporządzeniu, kto to ma robić?
~Kasia
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ~Kasia »

Ja myślę,że pedagog,psycholog i socjalny nie musi być.Wystarczy wychowawca i asystent.
Ma być tanio,więc będzie.
Specjalistów(pedagog,psycholog i pracownik socjalny) nie będzie.Będzie tylko wychowawca opiekun za 1200zł i za tyle samo asystent.Fajnie co??Totalna degradacja.
Kasia
ODPOWIEDZ