rozporządzenie
Re: rozporządzenie
Witam. Stanowisko pedagoga, psychologa, wychowawcy i pracownika socjalnego zostało opisane w Ustawie. Osobiście uważam, że powinno to regulować rozporzadzenie a nie ustawa.
Ale chyba nigdzie nie ma że plan pomocy dziecku jest opracowywany wspólnie z psychologiem i pedagogiem tylko z asystentem rodziny.
W rozporządzeniu ani w ustawie nie ma konkretnie wyliczonych zadań psychologa ani pedagoga dużo jest o asystencie rodziny.
Czy tu można mieć swój login? Nie możesz gościu sobie logina wymyślić? Chyba jesteś asystentem rodziny?
Za 1140 zł u mnie w placówce publicznej ludzie jako młodsi wychowawcy pracują-staż pracy np 4 lata.Ludzie po studiach z podyplomówką itp.A asystent będzie mógł mieć więcej???
czyli musi być pedagog czy nie musi, a jeśli nie musi (bo tak jest w ustawie) to czego piszą o diagnozie w rozporządzeniu, kto to ma robić?
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ja myślę,że pedagog,psycholog i socjalny nie musi być.Wystarczy wychowawca i asystent.
Ma być tanio,więc będzie.
Specjalistów(pedagog,psycholog i pracownik socjalny) nie będzie.Będzie tylko wychowawca opiekun za 1200zł i za tyle samo asystent.Fajnie co??Totalna degradacja.
Ma być tanio,więc będzie.
Specjalistów(pedagog,psycholog i pracownik socjalny) nie będzie.Będzie tylko wychowawca opiekun za 1200zł i za tyle samo asystent.Fajnie co??Totalna degradacja.
Kasia
Oprócz rozporządzenie - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
Środki dezynfekcyjne w Placówkach
koszt utrzymania dziecka w plac op-wych
czy są w Polsce jeszcze placówki prowadzone przez Miasto lub powiat?
leczenie psychiatryczne
równoważny system pracy
jak uzyskac awans
wynagrodzenie na usamodzielnienie
placówki op-wych
żywieniowa stawka dzienna
konferencja pracowników socjalnych w biesku
ŚWIERZB!!
O co w tym chodzi ???
pracownicy administracji i obsługi
dziecko chore -potrzeban placówka
Czy karać dziecko za to, że tęskni za rodzicami?
zróżnicowanie kosztu pobytu dziecka w placówce