rozporządzenie

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~S

Re: rozporządzenie

Post autor: ~S »

Ja się chyba właśnie zamknę w sobie.Nie mam za grosz klasy.Teraz trzeba sypiać z dziewczynami o 30 lat młodszymi żeby mieć klasę ale do tego by się jeszcze kasa przydała. Polko poznałem osobiście na szkoleniu trzydniowym w tym 2 noclegi.Zarywał naszą psycholożkę dziewczynę przed trzydziestką o urodzie gimnazjalistki.Pokazywała mi sms-y żenada. Rzygać mi się chce bo wcześniej był dla mnie autorytetem- posiada ogromną wiedzę na temat funkcjonowania emocjonalnego dzieciaków z placówek, podobały mi sie jego pomysły na indywidualne plany pracy z dziećmi.Niestety sytuacja jak z Samsonem. Słucham gościa z rozdziawioną gęba takie mądre rzeczy mówi a nazajutrz okazuje się ,że pedofil.
~bella

Post autor: ~bella »

Natura ludzka ułomną jest ;)
~Wojtek

Post autor: ~Wojtek »

S, teraz poważnie, dajmy temu spokój, nie obrabiajmy nikomu d..y. Skoro tylko miała urodę gimnazjalistki a była przed trzydziestką to nic zdrożnego. A skoro Ci pokazywała smsy to może chciała się tym pochwalić, że PREZES się nią zainteresował - to kobiety kręci (władza, stanowisko, mądrość) ;) A że mieszał przy ustawie i rozporządzeniu to inna kwestia.
~S

Post autor: ~S »

Chodzi mi ogólnie o upadek autorytetów.Ja mu do łózka nie zaglądam ale dlaczego on wciska nos w nasze sprawy- ma swoje stowarzyszenie.Chce dobra dzieci niech publikuje ,szkoli ,dzieli się swoją wiedzą.A teraz faktycznie rodzą się podejrzenia,że chce coś ugrać na nowej ustawie.
~?

Post autor: ~? »

To po co psycholożka dawała mu swój numer????No i chyba cos mu tam odpisywała prawda???D.u.r.n.a czy co???A może własnie ja to kręciło jak mówi Wojtek???
~Iga

Post autor: ~Iga »

Dajcie spokój, nie nam oceniać, sądzić i rozstrzygać kto był winny... istotne jest że w rozporządzeniu i ustawie jest namieszane i że Polko w tym nieźle miesza. I z tym coś trzeba zrobić.
~bella

Post autor: ~bella »

Minister pracy się zmienia, może będzie bardziej elastyczny niż wszechwiedząca pani Fedak
~marek

Post autor: ~marek »

ja w to nie wierzę nic już nie zmienią chyba że na gorsze a dlaczego? Bo nie mamy silnej reprezentacji placówek opiekuńczo - wychowawczych.
~lex

Post autor: ~lex »

w cuda wierzycie? nowy minister nowa ustawa? ostatni cud był ponad dwa tysiące lat temu
~krzyś

Post autor: ~krzyś »

a ja myślę, że nic nie wejdzie w życie -bo nie ma kasy!
ODPOWIEDZ