rozporządzenie
Re: rozporządzenie
Ja się chyba właśnie zamknę w sobie.Nie mam za grosz klasy.Teraz trzeba sypiać z dziewczynami o 30 lat młodszymi żeby mieć klasę ale do tego by się jeszcze kasa przydała. Polko poznałem osobiście na szkoleniu trzydniowym w tym 2 noclegi.Zarywał naszą psycholożkę dziewczynę przed trzydziestką o urodzie gimnazjalistki.Pokazywała mi sms-y żenada. Rzygać mi się chce bo wcześniej był dla mnie autorytetem- posiada ogromną wiedzę na temat funkcjonowania emocjonalnego dzieciaków z placówek, podobały mi sie jego pomysły na indywidualne plany pracy z dziećmi.Niestety sytuacja jak z Samsonem. Słucham gościa z rozdziawioną gęba takie mądre rzeczy mówi a nazajutrz okazuje się ,że pedofil.
S, teraz poważnie, dajmy temu spokój, nie obrabiajmy nikomu d..y. Skoro tylko miała urodę gimnazjalistki a była przed trzydziestką to nic zdrożnego. A skoro Ci pokazywała smsy to może chciała się tym pochwalić, że PREZES się nią zainteresował - to kobiety kręci (władza, stanowisko, mądrość)
A że mieszał przy ustawie i rozporządzeniu to inna kwestia.

Chodzi mi ogólnie o upadek autorytetów.Ja mu do łózka nie zaglądam ale dlaczego on wciska nos w nasze sprawy- ma swoje stowarzyszenie.Chce dobra dzieci niech publikuje ,szkoli ,dzieli się swoją wiedzą.A teraz faktycznie rodzą się podejrzenia,że chce coś ugrać na nowej ustawie.
To po co psycholożka dawała mu swój numer????No i chyba cos mu tam odpisywała prawda???D.u.r.n.a czy co???A może własnie ja to kręciło jak mówi Wojtek???
Dajcie spokój, nie nam oceniać, sądzić i rozstrzygać kto był winny... istotne jest że w rozporządzeniu i ustawie jest namieszane i że Polko w tym nieźle miesza. I z tym coś trzeba zrobić.
Minister pracy się zmienia, może będzie bardziej elastyczny niż wszechwiedząca pani Fedak
ja w to nie wierzę nic już nie zmienią chyba że na gorsze a dlaczego? Bo nie mamy silnej reprezentacji placówek opiekuńczo - wychowawczych.
w cuda wierzycie? nowy minister nowa ustawa? ostatni cud był ponad dwa tysiące lat temu
Oprócz rozporządzenie - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
Środki dezynfekcyjne w Placówkach
koszt utrzymania dziecka w plac op-wych
czy są w Polsce jeszcze placówki prowadzone przez Miasto lub powiat?
leczenie psychiatryczne
równoważny system pracy
jak uzyskac awans
wynagrodzenie na usamodzielnienie
placówki op-wych
żywieniowa stawka dzienna
konferencja pracowników socjalnych w biesku
ŚWIERZB!!
O co w tym chodzi ???
pracownicy administracji i obsługi
dziecko chore -potrzeban placówka
Czy karać dziecko za to, że tęskni za rodzicami?
zróżnicowanie kosztu pobytu dziecka w placówce