rozporządzenie

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
ODPOWIEDZ
~ale jaja

Re: rozporządzenie

Post autor: ~ale jaja »

Ile z was pracuje przy planowaniu budżetu państwa miasta wsi? Tyle osób pisze w kółko \"nie ma kasy\". Wy dział jakiś sobie stwórzcie na forum dotyczący finansowania pomocy socjalnej i wsparcia rodziny.
~bella

Post autor: ~bella »

A jest kasa?
~ale jaja

A czy ktoś z tu piszących coś o tym wie.
~etatysta

Post autor: ~etatysta »

~?

Post autor: ~? »

Szok.Kabaret.Żenada.
~Teresa

Post autor: ~Teresa »

Mówiąc serio po tym artykule to zaczynam się martwić,czy będzie na pensje.
~radny

Post autor: ~radny »

u mnie nie wprowadzimy tej ustawy dopóki nie dostaniemy kasy! nie mamy na inne zadania a teraz jeszcze ta ustawa!
~ale jaja

~etatysta prześlij plany budżetowe w których są podane kwoty bądź nie są podane.
~Wojtek

Post autor: ~Wojtek »

Moi drodzy, z całym szacunkiem dla nowego \"naszego\" ministra, otóż zanim się gość wdroży (przecież to zupełnie nie jego bajka) to będzie w (c.h.o.l.e.r.a) niestety ścisłym kontakcie z poprzedniczką - po prostu tak po ludzku nie ma wyjścia. Pozdr.
~Marianna

Post autor: ~Marianna »

Nie wiem czy ja dobrze czytam ... nie ma Stałych Zespołów ds Okresowej Oceny SYtuacji Dziecka? Wychowawca ma ustalać plan pomocy dziecku z asystentem rodziny?

1. co z dziećmi wolnymi prawnie i/lub bez kontaktu z rodziną biologiczną?

2. przez ileś lat z rodziną pracował sąd, kuratorzy, pracownicy socjalni, asystenci, szkoły - nie udało się uratować dzieci, a teraz my - pracownicy ddz mamy się z nimi konsultować i słuchać jak mamy pracować?!

3. kadra placówki, która na codzień przebywa z dziećmi już nie ma prawa głosu co do losów dziecka?
ODPOWIEDZ