a jak to weryfikujesz ?Edysia185 pisze: ↑15 mar 2022, 8:47Uważam, że zgodnie z tym co jest we wniosku to na dzień złożenia wniosku juz powinno byc CEEB. W części 3 oświadczają, że głównym źródłem ogrzewania jest "kocioł na paliwo stałe" zasilane węglem lub paliwami węglopochodnymi złożone do centralnej ewidencji emisyjności budynków...
a ja jestem w ops i nie mam dostępu ...i jest problem np.Edysia185 pisze: ↑15 mar 2022, 11:17To juz było pisane i wyjaśnione, że ta deklaracja nie musi byc wpisana, ona ma być jedynie złożona i leżeć sobie na kupce i czekać na wpis. Pod koniec stycznia ten zapis się zmienił. Było o tym na forum. My mamy kserowane wszystkie złozone deklaracje. Jesteśmy w Urzędzie, a nie w OPSie więc mamy do tego dostęp bez żadnego problemu.
chyba jest po zmianie ustawy zapis zgłoszone, a nie złożone do CEEB ....Edysia185 pisze: ↑15 mar 2022, 8:47Uważam, że zgodnie z tym co jest we wniosku to na dzień złożenia wniosku juz powinno byc CEEB. W części 3 oświadczają, że głównym źródłem ogrzewania jest "kocioł na paliwo stałe" zasilane węglem lub paliwami węglopochodnymi złożone do centralnej ewidencji emisyjności budynków...