dokładniereferat pisze:JEST TYLKO DATA WYPEŁNIENIA FORMULARZA
liczy się data wpływu deklaracji w gminie.jasiak pisze: ↑18 mar 2022, 8:42dokładniereferat pisze:JEST TYLKO DATA WYPEŁNIENIA FORMULARZA
u mnie osoba, która wprowadza deklaracje, wpisuje z datą wprowadzania formularza
deklaracja może być w styczniu złożona, kolega wprowadza dziś i taką datę mam na wydruku ....
więc jak to się ma do weryfikacji ....
a robisz ksero tych deklaracji ? z datą wpływu ?beatab pisze:liczy się data wpływu deklaracji w gminie.jasiak pisze: ↑18 mar 2022, 8:42dokładniereferat pisze:JEST TYLKO DATA WYPEŁNIENIA FORMULARZA
u mnie osoba, która wprowadza deklaracje, wpisuje z datą wprowadzania formularza
deklaracja może być w styczniu złożona, kolega wprowadza dziś i taką datę mam na wydruku ....
więc jak to się ma do weryfikacji ....
Ja nie bardzo wiem jak nie przyznać podwyższonego. W dniu rozpatrywania wniosku strona spełnia przesłanki do podwyższonego dodatku i dla mnie tu się sprawa zamyka.
ale Ty wprowadzasz deklaracje i wnioski na osłonowy ?dorota202 pisze:No nie wiem, ja nanoszę do programu w dniu złożenia wniosku, np. w dnia 24-01 złożony wniosek i w tym samym dniu nanoszę,zaznaczam czym opalane, czy potwierdzony wpis, wertuję wniosek, nie ma deklaracji, nie potwierdzam, dochody mam kwalifikuję i potem już do tego nie wracam, a deklaracja mi wpływa 26-01. I co wtedy?????