Samotność w grupie pomagaczy
Samotność w grupie pomagaczy
Pracując w mops i mając gów.nianą sprawę w pierwszej kolejności prosiłem o radę starszą, bardziej doświadczoną koleżankę. Często także swoje plany przedstawiałem kierownikowi. Dzięki temu łatwiej mi się pracowało.
Czytając wasze paniczne wpisy można wywnioskować że albo nie możecie liczyć na podobne wsparcie (choć nie rozumiem dlaczego) albo unosicie się honorem i nie chcecie o nie prosić mając nadzieję że poradzicie sobie sami (wspomagając sie tym chaotycznym form).
To wstyd nie radzić sobie z jakąś sprawą? To obciach prosić współpracowniczki o radę?
Czytając wasze paniczne wpisy można wywnioskować że albo nie możecie liczyć na podobne wsparcie (choć nie rozumiem dlaczego) albo unosicie się honorem i nie chcecie o nie prosić mając nadzieję że poradzicie sobie sami (wspomagając sie tym chaotycznym form).
To wstyd nie radzić sobie z jakąś sprawą? To obciach prosić współpracowniczki o radę?
Re: Samotność w grupie pomagaczy
Tu jest możliwość konsultacji ogólnopolskich! Można dowiedzieć się jak to, czy tamto robią w innych ośrodkach pomocy społecznej.
tak, adam ma racje najpierw rozgryza sie problem u siebie
No właśnie. Na forum na waszym miejscu bym nie zaglądał. Za dużo tu interpretacji, rozbieżności i chaosu. Gdzie wam lepiej pomogą jak nie w waszych mopsach?
właśnie Adam. Przeczytaj i zastosuj drugie zdanie ze swojej wypowiedzi z 14.48
a nie jesteś? Oj bardzo biedny Adaś;)) Nikt go nie chce;((
Jestem biedny duchowo:P
Ale szczęśliwy ogólnie;)
Wróćmy do tematu. Podobno chcecie merytorycznych dyskusji o pomocy społecznej.
Ale szczęśliwy ogólnie;)
Wróćmy do tematu. Podobno chcecie merytorycznych dyskusji o pomocy społecznej.
I Ty Adamie będziesz udzielał merytorycznych podpowiedzi? Skąd w tak młodym wieku tyle wiedzy, doświadczenia? Jak wiesz wszystko przychodzi z czasem, chyba, że cudownym dzieckiem jesteś? Ale gdzieś wcześniej oceniono Cię na 50.
Oprócz Samotność w grupie pomagaczy - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
zas.stały
zasiłek stały
decyzja do ŚDS i do DPS-u
dożywianie - kiedy uchwała, kiedy program osłonowy
Kontrola z Wydziału Fiannsowego UW
dodatek energetyczny
Czy wasza gmina skorzysta z systemu Emp@tia?
egzekucja
Nagroda jubileuszowa dla pracownika POKL
dochód a przyznane św. rodzinne które ulegało potrąceniu
nowa uchwała
Tragedia
POKL
POKL
postanowienia noworoczne
Średnia wieku użytkowników tego forum.