skład rodziny - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 10 mar 2016, 16:21

Czyli jest to sądowne uregulowanie sprawowania władzy rodzicielskiej przez rodziców żyjących oddzielnie. Ale w czym problem? Mam sądowe uregulowanie, płacę tak jak wynika z wyroku i tyle.
kombinowali, kombinują i będa kombinować. A dlaczego nie mają skoro prawo im na to pozwala.
Jola2

Napisano: 10 mar 2016, 16:29

m&m namawia do rozłączenia a niepełnosprawnym obniża dochód do 800 cyrki

Napisano: 10 mar 2016, 22:49

Jola2 pisze:Czyli jest to sądowne uregulowanie sprawowania władzy rodzicielskiej przez rodziców żyjących oddzielnie. Ale w czym problem? Mam sądowe uregulowanie, płacę tak jak wynika z wyroku i tyle.
kombinowali, kombinują i będa kombinować. A dlaczego nie mają skoro prawo im na to pozwala.
Może wynika to z braku orientacji, ze coś takiego istnieje. Tak jak dla wielu z nas jest to czymś nowym o czym nie mieliśmy pojęcie i nie wiedzielismy o co w tym chodzi. Ja np. myslałam, ze te kwestie sa regulowane przy rozwodzie, jak tez przy zasądzaniu alimentów. Bo mimo wszystko wydaje mi sie , że te kwestie powinny byc jakoś regulowane, skoro nawet bez rozwodu ustala się , ze dziecko pozostaje z jednym rodzicem, a drugi płaci alimenty.
m&m

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x