skład rodziny

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
Jola2

Re: skład rodziny

Post autor: Jola2 »

Czyli jest to sądowne uregulowanie sprawowania władzy rodzicielskiej przez rodziców żyjących oddzielnie. Ale w czym problem? Mam sądowe uregulowanie, płacę tak jak wynika z wyroku i tyle.
kombinowali, kombinują i będa kombinować. A dlaczego nie mają skoro prawo im na to pozwala.

Post autor: *** »

m&m namawia do rozłączenia a niepełnosprawnym obniża dochód do 800 cyrki
m&m

Post autor: m&m »

Jola2 pisze:Czyli jest to sądowne uregulowanie sprawowania władzy rodzicielskiej przez rodziców żyjących oddzielnie. Ale w czym problem? Mam sądowe uregulowanie, płacę tak jak wynika z wyroku i tyle.
kombinowali, kombinują i będa kombinować. A dlaczego nie mają skoro prawo im na to pozwala.
Może wynika to z braku orientacji, ze coś takiego istnieje. Tak jak dla wielu z nas jest to czymś nowym o czym nie mieliśmy pojęcie i nie wiedzielismy o co w tym chodzi. Ja np. myslałam, ze te kwestie sa regulowane przy rozwodzie, jak tez przy zasądzaniu alimentów. Bo mimo wszystko wydaje mi sie , że te kwestie powinny byc jakoś regulowane, skoro nawet bez rozwodu ustala się , ze dziecko pozostaje z jednym rodzicem, a drugi płaci alimenty.
ODPOWIEDZ