Czyli jest to sądowne uregulowanie sprawowania władzy rodzicielskiej przez rodziców żyjących oddzielnie. Ale w czym problem? Mam sądowe uregulowanie, płacę tak jak wynika z wyroku i tyle.
kombinowali, kombinują i będa kombinować. A dlaczego nie mają skoro prawo im na to pozwala.
skład rodziny
Re: skład rodziny
m&m namawia do rozłączenia a niepełnosprawnym obniża dochód do 800 cyrki
Re: skład rodziny
Może wynika to z braku orientacji, ze coś takiego istnieje. Tak jak dla wielu z nas jest to czymś nowym o czym nie mieliśmy pojęcie i nie wiedzielismy o co w tym chodzi. Ja np. myslałam, ze te kwestie sa regulowane przy rozwodzie, jak tez przy zasądzaniu alimentów. Bo mimo wszystko wydaje mi sie , że te kwestie powinny byc jakoś regulowane, skoro nawet bez rozwodu ustala się , ze dziecko pozostaje z jednym rodzicem, a drugi płaci alimenty.Jola2 pisze:Czyli jest to sądowne uregulowanie sprawowania władzy rodzicielskiej przez rodziców żyjących oddzielnie. Ale w czym problem? Mam sądowe uregulowanie, płacę tak jak wynika z wyroku i tyle.
kombinowali, kombinują i będa kombinować. A dlaczego nie mają skoro prawo im na to pozwala.
Oprócz skład rodziny - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
500+ dla rodzin zastępczych - POMOST Std 3-6.0
IZYDA 18 lat
mrpips - koń by się uśmiał, a my musimy pracować
AKT URODZENIA?!?!?
skł.zdr.rolników????????
ROZWÓD
alimenty
rozwód
Wzór decyzji
jak obiliczyc skład rodziny
prosze o pomoc nie rozumiem utraty i zysku dochodu
Oświadczenia
w rozłączeniu????
kindergeld na pierwsze dziecko, a 500+ na drugie? Można tak?
Skad rodziny - co myślicie?
dochód z zagranicy