nie chcę być nie grzecznamarta1234 pisze:byłam na szkoleniu i mówili że ten dochód będzie brany dopiero w kolejnym okresie zasiłkowym 2016/2017 jako dochód nieopodatkowany z 2015r.
człowiek jak dzisiaj dostaje pitUZ to bierze gwoździa i przybija na ścianie, żeby za rok nie szukał co ma wpisać na oświadczeniu o dochodach nieopodatkowanychkasia123 pisze:ok, ale ja przy okazji chcę zapytać o UZ za 2014rok bo juz takie wydają, co z tym mamy zrobić??? doliczać dodatkowo jako dochód, tak?
a powiem Ci że chyba nie masz racjii, bo to co teraz wydają to jest zwrot z 2013r. otrzymany w 2014r., to co będą nam musieli podać za rok doiero dostaną w przyszłym roku , wiem co mówię bo sama brałam takie zaśw. do FA i to co mam teraz na UZ to jest zwrot za 2013r. a za 2014r. miałam o wiele więcej bo dostaliśmy już do wysokości składek prezent od państwaewalu pisze:człowiek jak dzisiaj dostaje pitUZ to bierze gwoździa i przybija na ścianie, żeby za rok nie szukał co ma wpisać na oświadczeniu o dochodach nieopodatkowanychkasia123 pisze:ok, ale ja przy okazji chcę zapytać o UZ za 2014rok bo juz takie wydają, co z tym mamy zrobić??? doliczać dodatkowo jako dochód, tak?![]()