no notatek mam niewiele bo to co mówił zgadzało się z moim myśleniem .. przeraziła mnie liczba osób ... jak dla mnie powinni rozbić uczestników na dwa dni .. prowadzący nawet uczciwej przerwy nie miał ..heiland pisze:Śmiesznie się wczoraj na szkoleniu zrobiło, nie którzy oczywiste pytania zadawali że Pan nawet nie zdążył odpowiedzieć a osoba zadająca pytanie sama sobie odpowiadała
ewalu jak wrażenia?
Elmer. Dziwię się, że się dziwisz. A widziałeś ażeby ktoś tępy wymyślił coś mądregoElmer pisze:może mi ktoś wyjaśnić skąd się bierze tępy upór ministerstwa w tym zakresie i kompletny brak spójności?
Wiesz ja też nic prawie nie zapisałem, podobnie tylko w większości się upewniłem że dobrze myślałem nad pewnymi kwestiami.ewalu pisze:no notatek mam niewiele bo to co mówił zgadzało się z moim myśleniem .. przeraziła mnie liczba osób ... jak dla mnie powinni rozbić uczestników na dwa dni .. prowadzący nawet uczciwej przerwy nie miał ..heiland pisze:Śmiesznie się wczoraj na szkoleniu zrobiło, nie którzy oczywiste pytania zadawali że Pan nawet nie zdążył odpowiedzieć a osoba zadająca pytanie sama sobie odpowiadała
ewalu jak wrażenia?