Nie, nie, nie :pmała mii pisze:https://www.forum.winka.net/topics9/jabl ... -vt382.htmheiland pisze: Mowa o: Jabłuszko Sandomierskie
polecam
lubie wino ale ta cena mnie przeraziłacena to coś koło 3,5 polskich złotych
O tak Jabłuszko Sandomierskie rządzi mógłbym je pić na okrągło. Świetny smak, piękny kolor,
Ja wczoraj je dość obficie degustowałemCelem narobienia wam smaku, powiem że piłem dziś 'jabłuszko'. Słodziutkie i aromatyczne. Do tego całkiem mocne, już po jednym poprawia się humor. Pojemność niecały litr, cena około 4 zł.
Ocena ogólna 8+/10
Przyznaj na bierzące też, później uchylisz jak podejmie, bo od 15 maja też jej się będzie należeć do momentu podjęcia pracy.Karolcia1 pisze:Dzwoni klientka że będzie tylko chciała wyrównanie zalełego świadczenia po w czerwcu chce podjąć pracę
i co do kiedy jej przyznać jak chce tylko zaległe to do 14.05.2014 tylko czy na stałe a potem ma przynieść umowę o pracę - a jak nie chce na stałe to nie mogę jej dać na siłę
aż muszę sprawdzić w swoim sklepieheiland pisze:Nie, nie, nie :pmała mii pisze:https://www.forum.winka.net/topics9/jabl ... -vt382.htmheiland pisze: Mowa o: Jabłuszko Sandomierskie
polecam
lubie wino ale ta cena mnie przeraziłacena to coś koło 3,5 polskich złotych
Cena bez kaucji w jednym sklepie to 3,70 zł + 1,00 zł kaucji za butelkę.
Ale widzisz same pozytywne komentarze są
O tak Jabłuszko Sandomierskie rządzi mógłbym je pić na okrągło. Świetny smak, piękny kolor,Ja wczoraj je dość obficie degustowałemCelem narobienia wam smaku, powiem że piłem dziś 'jabłuszko'. Słodziutkie i aromatyczne. Do tego całkiem mocne, już po jednym poprawia się humor. Pojemność niecały litr, cena około 4 zł.
Ocena ogólna 8+/10![]()
Stąd dziś jestem leniwy :p
W sumie to akurat z czasem się nie polepsza :pewalu pisze:hmmm ... a nie popsuje się .. bo jakoś chyba to nie prędko nastąpi
no sam widziszheiland pisze:W sumie to akurat z czasem się nie polepsza :pewalu pisze:hmmm ... a nie popsuje się .. bo jakoś chyba to nie prędko nastąpi
A szkolenie z M. jest 06.06.14 r. więc nie tak nie prędko
nie mówcie ze jedziecie na jeszcze jeno szkolenie???heiland pisze:W sumie to akurat z czasem się nie polepsza :pewalu pisze:hmmm ... a nie popsuje się .. bo jakoś chyba to nie prędko nastąpi
A szkolenie z M. jest 06.06.14 r. więc nie tak nie prędko