skomplikowany problem
skomplikowany problem
Matka z córką złożyły wniosek o pomoc. Na wywiadzie córka zgłasza, że matka wyprowadziła się. Wywiad z córką przeprowadziłam, a co z matką? Biorąc do wywiadu tylko córkę, nie mam żadnej przesłanki, czyli decyzja odmowna. Ale co z matką, bo ona też figuruje we wniosku?
Re: skomplikowany problem
Matka z córką złożyły wniosek? Dwa odrębne czy we wniosku napisały Maria i Zofia Kowalskie? czy jeszcze inaczej?
To może poprosić o aktualny adres matki, sprawdzić czy tam faktycznie mieszka. Jeśli tak, a córka nie ma przesłanki to odmowa? Trochę mało szczegółów, żeby sensowniej doradzić.
Iza, sama sobie trochę skomplikowałaś sprawę.
Wniosek od 2 osób - 2 podpisy na wywiadzie? decyzja wydawana na 2 osoby? potwierdzenie odbioru decyzji przez 2 osoby?
Wniosek od 2 osób - 2 podpisy na wywiadzie? decyzja wydawana na 2 osoby? potwierdzenie odbioru decyzji przez 2 osoby?
wywiad przeprowadziłam tylko z córką, bo matka wyprowadziła się. A wniosek przysłały pocztą.
Piszesz bardzo oszczędnie więc trudno Ci coś doradzić bo sprawa jest skomplikowana, Ważne czy matka się wyprowadziła na stałe, czy tylko na \"trochę\", czy córka zna adres matki? czy córka jest pełnoletnia i czy naprawdę nie ma żadnej przesłanki z art. 7? Za wiele znaków zapytania.
niech zmieni córka podanie a to do niszczarki i koniec problemu.
Oprócz skomplikowany problem - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
pracownik socjalny zatrudniony w projekcie
czy pracownik socjalny może korzystać z pomocy ops
Uprawomocnienie
Babcia bez opieki- syn za ścianą
Wywiad do Sądu
ubezpieczenie zdrowotne dla osoby pozostającej w małżeństwie
jak wliczyć nadpłate zas. rodz.
dzierżawa ziemi
Prośba o pomoc
..NIE WYRABIAM SIE...
asystent rodz.
asystent rodziny