śmieć wnioskodawcy - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 09 kwie 2014, 13:40

facet pobierał zasiłek pielęgnacyjny w kwocie 153 zł, w marcu zmarł, nikt tego nie zgłosił zaraz będę dzwoniła do nich aby donieśli akt zgonu a czy jakieś oświadczenie muszą mi napisać.
a później co ja mam zrobić wydać postanowienie czy ktoś ma wzór to proszę bo jeszcze nigdy tego nie robiłam a powiedzcie jak mam zmienić w programie to???? sprawa dość pilna
12345

Napisano: 09 kwie 2014, 13:47

akt zgonu i notatka do akt sprawy - to wszystko
nowa2

Napisano: 09 kwie 2014, 13:48

a w komputerze czyli w programie coś zmieniamy proszę
12345

Napisano: 09 kwie 2014, 13:49

wystarczy Ci akt zgonu... i pod ten akt podpinam sobie taką notatkę:

Miejscowość, ………………….

Decyzją znak: ................................................................. z dnia ................................. przyznano

……………………………………………………….….…….…………………………………

……………………………………………………….….………….……………………………
.
W dniu .............................. świadczeniobiorca zmarł, o czym świadczy akt zgonu wystawiony

przez ............................................................................ z dnia .......................... nr ……………..

W związku z powyższym w/w decyzją jest bezprzedmiotowa od m-ca ..................................... i zachodzą podstawy do wstrzymania dalszej wypłaty świadczeń.

Przygotował: ...............................

Data wstrzymania wypłaty............................ Podpis...............................
Jolcia

Napisano: 09 kwie 2014, 14:22

12345 pisze:a w komputerze czyli w programie coś zmieniamy proszę
W programie musisz zakończyć byt decyzji. Jak to zrobisz: uchylenie, zakonczeniae, wstrzymanie realizacji, Twój wybór.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Od: 19 lut 2014, 10:39
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x