śp brak planu wypłat na kolejne lata.Sygnity
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
śp brak planu wypłat na kolejne lata.Sygnity
Hej, mam kilka osób, które maja przyznane świadczenie pielęgnacyjne na czas nieokreślony lub na lata, martwi mnie ,że jak wchodzę na plan wypłat to wszędzie widzi mi do wypłaty świadczenia tylko na ten rok tj. do końca grudnia. To już się działo jak zmieniałam dec. w związku z waloryzacją śp iteż miałam taki ograniczony plan. Jak wchodzę w operacje, kontynuacja planu i przerzucam 2024/2025 to nie wypluwa mi żadnej decyzji a mam takie. Może ktoś wie z czego to wynika. Dodatkowo jak robię zaangażowanie na lata 2025-2026 to też nie mam nic do wypłaty i w składkach tez nie.Może ktoś mi podpowie. 

-
- Stażysta
- Zajmuję się: Świadczenia rodzinne, fundusz alimentacyjny, dodatki mieszkaniowe
- Kontakt:
Re: śp brak planu wypłat na kolejne lata.Sygnity
U mnie takie świadczenia przedłużam co roku ( chyba w październiku) poprzez kontynuację planu wypłat dla ZP. ŚP, SZO i ZDO. Zawsze przedłuża ładnie
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Świadczenia rodzinne, fundusz alimentacyjny, dodatki mieszkaniowe
- Kontakt:
W SYGNITY wchodzę na wszystkie decyzje i kontynuację planów wypłat
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Też zawsze robiłam na jesieni a teraz mnie zmartwiło bo potrzebowałam do zaangażowania na lata a tu klops nie widzi mi kwot do wypłat śp i składek a decyzje w realizacji sa, wiec próbowałam teraz przez kontynuacje 24/25 i też nic.Anitakal pisze: 15 lut 2024, 13:49 U mnie takie świadczenia przedłużam co roku ( chyba w październiku) poprzez kontynuację planu wypłat dla ZP. ŚP, SZO i ZDO. Zawsze przedłuża ładnie
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
U mnie tak samo, ale tak sobie myślę, że może to ma coś wspólnego z coroczną waloryzacją ŚP ??
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Też mi to chodzi po głowiemycha900 pisze: 15 lut 2024, 13:57 U mnie tak samo, ale tak sobie myślę, że może to ma coś wspólnego z coroczną waloryzacją ŚP ??

- Tom.
- Administrator
- Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
- Kontakt:
sygnity zmieniło zasady i teraz się nie robi plan wypłat do października tylko do grudnia, już przy podwyżkach powinno wam wszystkim tak porobić
Oprócz śp brak planu wypłat na kolejne lata.Sygnity - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
Co z ZP ?
Becikowe dochod
Becikowe dochod
składki emerytalo od śp
HA przeliczeniowe do dochodu rodziny
świadczenie pielęgnacyjne
Zawieszenie postępowania.
osoba bezdomna
kto dochodzi NP???
śp stare zasady do dalszej realizacji Sygnity
rezygnacja ze starego świadczenia
Orzeczenie ZUS- czy się należy?