śp dla roników
Re: śp dla roników
Nie wiem jaki sens i czemu służy dawanie odmów na sp rolnikom - po po 9 latach posiadania prawa do śp przez rolników nagle jakas uchwała NSA, kompletnie nie wiążaca gmin, ma byc traktowana jak zmiana ustawy?
Czy wy sie na rozumy nie powiem z kim pozamienialiście?
Czy wy sie na rozumy nie powiem z kim pozamienialiście?
~Ewa to nie uchwała NSA, lecz logika i doświadczenie życiowe !!! rolnikowi się nic nie należy !!!
w ustawie nie istnieje żaden zapis, który wykluczałby prawo rolnika do świadczenia pielęgnacyjnego,
~x wypowiadam się na tym portalu od 2010r. zawsze twierdziłem że rolnikowi się nie nalezą świadczenia pielęgnacyjne (sprawdź) jeżeli decyzje były pozytywne to taki rolnik zachowuje takie świadczenie, to są fakty, współczuje jedynie rolnikom, zmuszając ich aby się opiekowali nad członkami rodziny 24 h/na dobę, jak trąbi Kamysz Państwo nie ma pieniędzy.
to powiedz znawco tematu koniu z podlasia jezeli zabrali mi swidaczenie ktore otrzymalam w 2011 roku to mi oddadza od 1 lipca 2013 zaleglosci do chwili obecnej ? czy nadal bede otrzymywala to swiadczenie ? badz szczery!
Idę na grilla, na nim będzie sędzia WSA, z tego co wiem ~rolniczka to wszystko Ci oddadzą i będziesz otrzymywała to świadczenie, lecz nie mogę Ci podać ile to będzie, zależy to od ustawy !!
~konik z podlasia kim ty u diabla jestes? raz bronisz innym razem atakujesz rolnikow ?
Oprócz śp dla roników - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
i co na to polityka rodzinna?
Podpisywanie list wypłat na SR, FA - pieczątka KIEROWNIKA czy KIEROWNIK z up.??
ZP pobrany za zmarłego.
art.10 kpa
CO ZROBIĆ Z PISMEM
Czy zmiana decyzji????
metryka
szo
przedawnienie :) ktoś wie?
proszę o radę czy mieliście coś takiego
Co z założeniami do zmiany ustawy
renta do 30.11.2013 r.- mozna przyznac teraz ŚP
dodatek z tyt. samotnego wychowywania
i tyle