śp dla roników
Re: śp dla roników
my przyznawaliśmy wcześniej i po kontrolach nadal przyznajemy rolnikom,
p.s drogie mamy- szanujmy się wzajemnie, bo każdemu może pączek w gardle stanąć nawet i wam
p.s drogie mamy- szanujmy się wzajemnie, bo każdemu może pączek w gardle stanąć nawet i wam
mama, ale masz świadczenie? tak? bo chyba to wynika z postu, bo Ci przysługuje
tak mam, ale zastanawiam się czy pani w MOPSIE nie będzie chciała mi udowodnic ,że mi się nie należy bo z Waszych wpisów tak to odczytuje.
- kronos79
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
szkoda, ze polsat nie poszedł do NSA czy jakiegokolwiek WSA popytać o uchwałę 7 sedziów.
Ale przyzwyczaiłem się już, ze te programy nie przedstawiają problemu rzetelnie, forują jedną ustaloną z góry tezę, i przeważnie jest to teza o krzywdzie klienta i bezduszności urzędników.
Głosuję pilotem, nie oglądam.
Ale przyzwyczaiłem się już, ze te programy nie przedstawiają problemu rzetelnie, forują jedną ustaloną z góry tezę, i przeważnie jest to teza o krzywdzie klienta i bezduszności urzędników.
Głosuję pilotem, nie oglądam.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
Terry Pratchett
To jak teraz będzie z dziećmi rolników, których matki nie otrzymują od lipca świadczenia? Dostaną to wyrównanie tak jak opiekunowie dorosłych, czy nadal będzie podział na \"lepsze\" gminy co wypłacają i gorsze co będą nadal kierowały się wyrokiem siedmiu wspaniałych?
Oprócz śp dla roników - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
i co na to polityka rodzinna?
Podpisywanie list wypłat na SR, FA - pieczątka KIEROWNIKA czy KIEROWNIK z up.??
ZP pobrany za zmarłego.
art.10 kpa
CO ZROBIĆ Z PISMEM
Czy zmiana decyzji????
metryka
szo
przedawnienie :) ktoś wie?
proszę o radę czy mieliście coś takiego
Co z założeniami do zmiany ustawy
renta do 30.11.2013 r.- mozna przyznac teraz ŚP
dodatek z tyt. samotnego wychowywania
i tyle