Specjalistyczne Usługi Opiekuńcze z zaburzeniami - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 08 gru 2016, 21:09

Czy wydajecie decyzje specjalistycznych usług opiekuńczych z zaburzeniami na 2017r. czy będzie to zmienione od 01-01-2017r.?
Czy ktoś słyszał lub otrzymał już konkretne informacje w sprawie?
piopyto
Praktykant
Od: 06 sie 2016, 9:11
Zajmuję się:

Napisano: 09 gru 2016, 11:26

Nic nie wiem o zmianach. Końcem grudnia wydaje decyzje ale na kontynuację ( oczywiście po dostarczeniu wszystkich wymaganych dokumentów). Nasz UW życzy sobie tylko tabelki z zapotrzebowaniem na SUO na 2017 roku.
male

Napisano: 12 gru 2016, 16:49

male pisze:Nic nie wiem o zmianach. Końcem grudnia wydaje decyzje ale na kontynuację ( oczywiście po dostarczeniu wszystkich wymaganych dokumentów). Nasz UW życzy sobie tylko tabelki z zapotrzebowaniem na SUO na 2017 roku.
My wymagamy zaświadczenie lekarskie plus wniosek. Czy są wymagane jeszcze dodatkowe dokumenty?
Gość

Napisano: 13 gru 2016, 10:14

Nasz UW wydał zasady przyznawania SUO. Jest tam kilka zaświadczeń m.i. z placówki oświatowej, służby zdrowia że oni nie świadczą takich usługi i jeszcze kilka innych. Jest to obwarowane pewnymi rygorami łącznie z tym, że należy przesłać im koszt za godzinę, uprawnienia osoby prowadzącej usługi oraz koszt. Ja mówię o kontynuacji w kolejnym roku. Każde województwo ma swoje wytyczne i tego się trzymamy.
male

Napisano: 19 gru 2016, 22:47

Male z jakiego jesteś województwa?
joanna98989

Napisano: 20 gru 2016, 9:55

Dolny Śląsk
male

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x