specjalizacja zawodowa

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
baśka

specjalizacja zawodowa

Post autor: baśka »

czy ktoś wie o specjalizacji zawodowej w zawodzie pracownik socjalny I i II stopień
mi34

Re: specjalizacja zawodowa

Post autor: mi34 »

Specjalizacja II- masakra egzamin. Nie polecam szkoły OSB Olsztyn.
socj

Post autor: socj »

właśnie robie a o co pytasz??????
B spec

Post autor: B spec »

tez sobie robie II stopien ale nie jestem zadowolona, troche to strata czasu, te same tresci co na specjalizacji I stopnia, do tego mnostwo zbednej wiedzu o UE, omawianie procedur zwiazanych z odbieraniem dzieci, nonsens, znam sie na tym lepiej od wykladowcy, do tego projekt socjalny, jego realizacja i opracowanie w formie pracy dyplomowej a potem egzamin w Warszawie, jestem rozczarowana, tyle tylko, ze za darmo :)) pozdrawiam wszystkich specjalistow
zzzz

Post autor: zzzz »

To egzamin pójdzie Ci lekko jak wszystko wiesz. Mnie tez się wydawało, że to takie łatwe, ale to tylko się wydawało. Powodzenia
spec

Post autor: spec »

jestem po specjalizacji II stopnia. samo szkolenie luz, z projektem troche trzeba sie napracowac i przelac to na papier, egzamin... hmm.. mi sie udalo, ale nie jest łatwo.
powodzenia
Zyta 180

Post autor: Zyta 180 »

czy ktoś dysponuje jakimkolwiek zestawem pytań na egzamin ze specjalizacji II stopnia -praca z rodziną z przemocą?? cokolwiek nas ratuje, albo zagadnienia chociaż.
ted_praktyk
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ted_praktyk »

zdawał kolega przemoc II st. w kwietniu więc zapytam, podaj ewentualnie e-mail
Zyta 180

Post autor: Zyta 180 »

[email protected] będę wdzięczna :)
ted_praktyk