specjalizacja zawodowa
specjalizacja zawodowa
czy ktoś wie o specjalizacji zawodowej w zawodzie pracownik socjalny I i II stopień
Re: specjalizacja zawodowa
Specjalizacja II- masakra egzamin. Nie polecam szkoły OSB Olsztyn.
tez sobie robie II stopien ale nie jestem zadowolona, troche to strata czasu, te same tresci co na specjalizacji I stopnia, do tego mnostwo zbednej wiedzu o UE, omawianie procedur zwiazanych z odbieraniem dzieci, nonsens, znam sie na tym lepiej od wykladowcy, do tego projekt socjalny, jego realizacja i opracowanie w formie pracy dyplomowej a potem egzamin w Warszawie, jestem rozczarowana, tyle tylko, ze za darmo
) pozdrawiam wszystkich specjalistow

To egzamin pójdzie Ci lekko jak wszystko wiesz. Mnie tez się wydawało, że to takie łatwe, ale to tylko się wydawało. Powodzenia
jestem po specjalizacji II stopnia. samo szkolenie luz, z projektem troche trzeba sie napracowac i przelac to na papier, egzamin... hmm.. mi sie udalo, ale nie jest łatwo.
powodzenia
powodzenia
czy ktoś dysponuje jakimkolwiek zestawem pytań na egzamin ze specjalizacji II stopnia -praca z rodziną z przemocą?? cokolwiek nas ratuje, albo zagadnienia chociaż.
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
zdawał kolega przemoc II st. w kwietniu więc zapytam, podaj ewentualnie e-mail
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ok. nadałem temat i e-mail kumplowi
Oprócz specjalizacja zawodowa - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:
do P. Rajskiego :)
wywiad środowiskowy
dps a zasiłek Stały
raport z pomostu
działalność gospodarcza
maksymalna wysokośc okresowego
utrata?
dożywianie
dozywnianie
specjalistyczne usługi opiekuńcze
ubezpieczenie ze środków publicznych a praca na umowę dzieło
Dochód z prowadzonej działalności gospodarczej