a kto to zgadnie ???Ewasjana pisze:ponawiam pytanie : po co KRUS?

a kto to zgadnie ???Ewasjana pisze:ponawiam pytanie : po co KRUS?
No i co mi ten "odważny" zrobi, skoro ode mnie zależy czy dostanie kasę czy nie. Naprawdę przymusu składania wniosków nie ma, jak się komuś zasady nie podobają to nie musi składać.lkjhgds pisze:bo na wsi pracujesz i nie ma tam odwaznych
jak tak odwazny jestes to napisz gdzie dokladnie pracujesz chetnie sie tam przejade do Ciebie i poznam te Twoje zasady. Kazdy mądry w gębie jest ale jak co do czego to juz odwaznych nie maIks pisze:No i co mi ten "odważny" zrobi, skoro ode mnie zależy czy dostanie kasę czy nie. Naprawdę przymusu składania wniosków nie ma, jak się komuś zasady nie podobają to nie musi składać.lkjhgds pisze:bo na wsi pracujesz i nie ma tam odwaznych
a czy ktoś tu pisze o znieważaniu ja jestem czlowiekiem opanowanym i wyrozumialym???, chce tylko poznać w jakim ośrodku taki pacan jak ty pracuje i tyle,Iks pisze:Wuja się tam przejedziesz. A przypominam, że za znieważenie funkcjonariusza publicznego podczas pełnienia obowiązków służbowych jest paragraf
ale, że co ???Ewasjana pisze:halo, odpowiedzcie prostemu ludkowi
a pacan to komplement ?dafaff pisze: w jakim ośrodku taki pacan jak ty pracuje i tyle,
I już mamy znieważeniedafaff pisze:chce tylko poznać w jakim ośrodku taki pacan jak ty
z języka rosyjskiego pacan oznacza młodego chłopca,urwisa,smyka.ewalu pisze:ale, że co ???Ewasjana pisze:halo, odpowiedzcie prostemu ludkowia pacan to komplement ?dafaff pisze: w jakim ośrodku taki pacan jak ty pracuje i tyle,