sposób ogrzewania
-
- Referent
- Zajmuję się: PS
- Kontakt:
sposób ogrzewania
Czy na szkoleniach była mowa może co w przypadku, gdy budynek wielorodzinny prowadzi spółdzielnia i ona zgłasza do CEEB. Czy wówczas należy sie podwyższony dodatek, czy podstawowy ( ogrzewanie z sieci).
- Tom.
- Administrator
- Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
- Kontakt:
Re: sposób ogrzewania
no weź pomyśl kobieto... skoro w ceeb będzie wpis "ciepło sieciowe" to spełnia przesłanki podwyższonego czy nie?
-
- Referent
- Zajmuję się: PS
- Kontakt:
Rozumiem sieć ciepłowniczą, źle napisałam. Chodzi mi o przypadek bloku wielorodzinnego ( 10 rodzin) kotłowni jest w tym bloku , opalana węglem, jak w tym przypadku postępujecie.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: pomocą społeczną
- Kontakt:
jeżeli nie jest to sieć ciepłownicza, a kotłownia w bloku to każda rodzina będzie miała prawo do dodatku osłonowego. A jeżeli jest opalana węglem to do podwyższonego, jeżeli spółdzielnia zgłosiła to do Ceeb i jest tam wpisane, że kocioł na paliwo stałe węglopochodne, czy węgiel jest głównych źródłem ogrzewania.ewka78 pisze: 24 sty 2022, 16:10 Rozumiem sieć ciepłowniczą, źle napisałam. Chodzi mi o przypadek bloku wielorodzinnego ( 10 rodzin) kotłowni jest w tym bloku , opalana węglem, jak w tym przypadku postępujecie.
Oprócz sposób ogrzewania - Dodatek osłonowy / bon energetyczny / inne dodatki "paliwowe" przeczytaj również:
► Informator dla samorządów
Co z tą 13 emeryturą? Jakie info ze szkoleń?
ubezpieczenie zdrowotne
CHOROBOWE Z KRUS
spotkanie online Ministerstwo Klimatu
dodatek osłonowy dla mieszkańca DPS
Dokumenty do dodatku oslononowego
Dochód
budynek gospodarczy
Organ właściwy - EPUAP
weryfikacja EEB
osoba w jednym wniosku
odmowa dodatku
Siostra Wójta - wysyłamy?