spr.o zamowieniach publicznych

Wybrane tematy:
Ukraina-nowa klasyfikacja budżetowa Czyste powietrze Wynagrodzenie AOON Św. Wychow. - pracownik , czy zmieniacie stanowisko ile przechowujecie schronienie z usługami opiekuńczymi
ODPOWIEDZ
~marty

spr.o zamowieniach publicznych

Post autor: ~marty »

pierszy raz będę rbić w/w sprawozdanie - w zakresie wydatków poniżej 14.000 euro.
czy powinnam wykazac wszytskie poniesione w 2013r. wydatki netto, oprócz wydatków zrealizowanych w ramach zawartej w 2013r.umowy na dostawy/uslugi(tu wykaże wartośc tych umów, a nie wykonanie 2013r.)?
moje wydatki to:zakup prasy, energii,materiałów biurowych, usług telekomunikacyjnych i internetu, aktualizacja oprogramowan komupterowych, umowy zlecenia na usługi informatyczne

oprócz umów z energetyką i telekomunikacją, informatykiem i firmą aktualizującą oprogramowania nie mam inncyh umów pisemych z dostawami/wykonawacami umów.

czy np. zakup materiałow biurowych w sklepie to tez udzielenie zamówienia publicznego?

~marty

Re: spr.o zamowieniach publicznych

???
~marty

czytałam juz wczesniej wyjasnienia na tej stronie,ale nic nie wniosły
~ola

Post autor: ~ola »

dziewczyno sami jesteśmy zieloni z tego , każdy z nas bedzie to robił pierwszy raz
~marty

dlatego można sie podzielić uwagami
~maria

Post autor: ~maria »

tak mary, masz racje.Byłam na szkoleniu i bede robic jak piszesz
~marty

Maria, czyli sadzisz, ze wszytkie wymienione przeze mnie wydatki nalezy ujac jako udzielone zamówienia poniżej 14.000 euro?
ODPOWIEDZ