W tab A w zasiłkach i dodatkach gdzie kwoty wzrosły w żadnym sienie zgadza podobne komunikaty:
"Przeciętna wysokość dodatku do zasiłku rodzinnego z tytułu kształcenia i rehabilitacji dziecka niepełnosprawnego w wieku do 5. roku życia, w drugim miesiącu kwartału powinna wynosić 0 lub 80 zł."
Przeciętna wysokość dodatku do zasiłku rodzinnego z tytułu wychowywania dziecka w rodzinie wielodzietnej, w drugim miesiącu kwartału powinna wynosić 0 lub 90 zł.
A wydatki faktyczne macie dobrze, bo ja miałam też walidacja i jak zrobiłam sprawozdanie z pełną analizą to wyszło że to nie tylko spłaty ale że źle wykazuje wysokości np. zasiłków rodz., a właściwie wszystko co wzrosło od listopada. Musiałam wszystko sprawdzać.
Ludzie , doradzi ktoś co zrobił
Niemozliwe że nikt nie miał takich walidacji, na kilometr widać ze coś z programem nie halo skoro błąd we wszystkich zmienionch świadczeniach
jesli wyrzuca ci walidacje odnośnie kwot w drugim miesiącu kwartału to jest oK bo pewnie płaciłaś wyrównania za 10/2015 w niższej kwocie. Trzeba pewnie napisać to w wyjaśnieniach bo nie da się poprawić jak nie ma błędu -- ja tak mam w 4 pozycjach i to opiszę