sprawozdania ŚR - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 07 sty 2016, 8:19

czy ktoś już robił sprawozdania, po zmianie kwot wszędzie wyskakują walidacje, jak to wyprostować
~~Emila

Napisano: 07 sty 2016, 8:30

ja też tak mam a jeszcze w listopadzie wypłaciłam za październik i w ogóle mam pomieszane ja nie będę tego poprawiała puszczę tak
zakrecona

Napisano: 07 sty 2016, 8:38

napisać wyjaśnienie najprościej ....
gasiak

Napisano: 13 sty 2016, 15:59

W tab A w zasiłkach i dodatkach gdzie kwoty wzrosły w żadnym sienie zgadza podobne komunikaty:
"Przeciętna wysokość dodatku do zasiłku rodzinnego z tytułu kształcenia i rehabilitacji dziecka niepełnosprawnego w wieku do 5. roku życia, w drugim miesiącu kwartału powinna wynosić 0 lub 80 zł."
Przeciętna wysokość dodatku do zasiłku rodzinnego z tytułu wychowywania dziecka w rodzinie wielodzietnej, w drugim miesiącu kwartału powinna wynosić 0 lub 90 zł.

Co robiliście z tym ?
kasia26

Napisano: 13 sty 2016, 18:09

tylko ja tak mam ? jak wysyłaliscie ?
kasia26

Napisano: 13 sty 2016, 20:26

A wydatki faktyczne macie dobrze, bo ja miałam też walidacja i jak zrobiłam sprawozdanie z pełną analizą to wyszło że to nie tylko spłaty ale że źle wykazuje wysokości np. zasiłków rodz., a właściwie wszystko co wzrosło od listopada. Musiałam wszystko sprawdzać.
Magdakom1

Napisano: 13 sty 2016, 20:29

wydatki faktyczne mam dobrze. To juz nie wiem co zrobić, co jest nie tak
kasia26

Napisano: 13 sty 2016, 21:56

Ludzie , doradzi ktoś co zrobił
Niemozliwe że nikt nie miał takich walidacji, na kilometr widać ze coś z programem nie halo skoro błąd we wszystkich zmienionch świadczeniach
kasia26

Napisano: 14 sty 2016, 8:12

jesli wyrzuca ci walidacje odnośnie kwot w drugim miesiącu kwartału to jest oK bo pewnie płaciłaś wyrównania za 10/2015 w niższej kwocie. Trzeba pewnie napisać to w wyjaśnieniach bo nie da się poprawić jak nie ma błędu -- ja tak mam w 4 pozycjach i to opiszę
julka111

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x