sprawozdanie - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 14 lut 2017, 14:28

Witam,
niedawno przejełam prowadzenie KDR i mam problem ze sprawozdaniem dotyczącym wykorzystanych środków na realizację za II pólrocze 2016 r.
Tworząc te sprawozdanie w programie wyświetlają się dane tylko z II półrocza, natomiast zapisując je i potem wyświetlając ta zawartość pokazuje również dane za 2016 r. nie tylko za II półrocze. Problem jest taki, że nie zgadza sie kwota wykorzystanych środkow za 2016 r. Nie mam pojęcia skąd to sie generuje, ale nie mogę nigdzie tego zmienić. Ma ktoś pomysl co z tym zrobić?
Proszę o pomoc.
KDR17

Napisano: 14 lut 2017, 14:47

wszystkie raporty generujesz z sekcji raporty jak wchodzisz do sprawozdań masz tez raporty wejdź tan ustaw datę za jaki okres chcesz zobaczyć przysługujące koszty i utwórz. kwota w sprawozdaniu ma się zgadzać z raportem i oczywiście z faktycznymi wydatkami którymi dysponuje księgowa np w pierwszym półroczu miałaś koszty 100 zł, drugie półrocze masz 100 zł. jeśli w pierwszym półroczu wykorzystałaś 100 zł ok to wykaż w drugim 100, jeśli wykorzystałaś tylko 80 a nie 100 w I półroczu to teraz powinnaś wykazać 120 zł a wszystko ma się zgadzać z fakturami księgowej
gość1

Napisano: 14 lut 2017, 15:56

Dziękuje za podpowiedz:)
KDR17

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x