sprawozdanie 500 do 19.09. - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 19 wrz 2016, 12:49

wszyscy widzimy ze to jakas abstrakcja co oni chca tylko autor tego sprawozdania tego nie widzi. wyjasnienie do sprawozdania zupełnie zaprzecza tabeli 2.
Karo.

Napisano: 20 wrz 2016, 15:02

zwyczajnie, generujecie sobie listę wypłat bez jej zatwierdzania (ewentualnie możecie uzupełnić pozycje listy - gdy macie jakies zaległości z poprzedniego miesiąca lub nie starczyło wam kasy)za 10, 11, 12 miesiąc - wskoczą wam kwoty, które według decyzji na dzień dzisiejszy są do zrealizowania. Do tego dodajcie sobie jakąś "hipotetyczną" kwotę na przyszłe wnioski. Na przykładzie ilości wniosków z września możecie oszacować ile średnio będzie wam trzeba dołożyć, do tego możecie uwzględnić koordynację (jeśli takowe wystąpiły, a nie macie jeszcze decyzji od marszałka.
To jest tylko "prognozowane zapotrzebowanie" i tyle.

Lepiej powiedzcie jak uzupełnić sprawozdanie na na 22.09. dotyczące struktury rodzin w cas. Skąd te liczby wytrzasnąć, gdy sprawozdanie rzecz-fin ich nie generuje?

L.p. Wyszczególnienie
1. Liczba rodzin pobierających świadczenie wychowawcze, z tego :
1.1. - na jedno (pierwsze) dziecko
1.2. - na pierwsze i kolejne dziecko
1.3. - na kolejne dzieci, bez pierwszego
2. Liczba rodzin z dzieckiem niepełnosprawnym pobierających świadczenie wychowawcze ( dochód 1200 zł)
3. Liczba dzieci uprawnionych do świadczenia wychowawczego
to nic

Napisano: 21 wrz 2016, 8:35

a jest jakies nowe sprawozdanie ja nic nie mam
1986

Napisano: 21 wrz 2016, 9:17

ja męczyłam się na podstawie listy wypłat :cry:
kosmopatka
Referent
Od: 25 sie 2016, 11:40
Zajmuję się:

Napisano: 21 wrz 2016, 9:23

Takie sprawozd. już było w lipcu . Wystarczy dodać sierpień , jeśli niezbyt duża miejscowość . U mnie akurat poszło szybko
iwonaja79

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x