Sprawozdanie 500+ ( raporty)

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
kkkkk

Sprawozdanie 500+ ( raporty)

Post autor: kkkkk »

Witam, czy ktoś wie, jak w Sygnity wygenerować raport:

Informacja o rodzinach pobierających świadczenia z podziałem na dochód ( takie jak w części D sprawozdania) ale za jakiś okres np 3 miesiące lub kwiecień - grudzień 2016 r??

jest taka możliwość? Albo czy jest gdzieś jakaś dobra instrukcja do tych raportów??
********** :-)

Re: Sprawozdanie 500+ ( raporty)

Post autor: ********** :-) »

OBSŁUGA SPRAWOZDAŃ
- SPRAWOZDANIA
- DODAJ SPRAWOZDANIE
- CZY PEŁNA ANALIZA DANYCH - TAK
- USTAW OKRES - STYCZEŃ 2017
- OK
- PRZYGOTUJ
- WYKONAJ
- OPERACJE - PODGLĄD SPRAWOZDANIA HTML

MUSZĄ BYĆ ZATWIERDZONE WYPŁATY

nie wylicza tylko F
kkkk

Post autor: kkkk »

No za jeden miesiąc to dokładnie tak jak piszesz :)
Mi dokładnie chodzi o to czy jakoś w programie jest możliwość zrobienia sprawozdania czy raportu tylko za okres dłuższy niż 1 miesiąc. Dokładnie takie same dane jak w miesięcznym sprawozdaniu tylko za okres IV-XII 2016 r.
********** :-)

Post autor: ********** :-) »

U mnie jest możliwość tylko jednego miesiąca. Może przez zbiór centralny, tylko że u mnie jest to nieaktywne, więc nie wiem.
kkkk

Post autor: kkkk »

No właśnie jest w przygotowaniu sprawozdanie za okres od IV-XII z 500 + coś na wzór tych miesięcznych i szukam możliwości zrobienia tego z programu.
ODPOWIEDZ