sprawozdanie -IZYDA

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
ania77

sprawozdanie -IZYDA

Post autor: ania77 »

robił już ktoś?
nowa11

Re: sprawozdanie -IZYDA

Post autor: nowa11 »

tak
ania77

Post autor: ania77 »

wszystko dobrze liczy?
nowa11

ania77 pisze:wszystko dobrze liczy?
jeśli chodzi oświadczenia i rodziny to tak, nie jestem do końca przekonana czy liczba decyzji jest prawidłowa, nie zgadza mi się o 2.
aga500+

Post autor: aga500+ »

też mam mieszane uczucia co do wyliczeń :( w liczbie decyzji naniosło chyba wszystkie zmiany nawet jeśli nie skutkowały wydaniem decyzji..
nowa11

aga500+ pisze:też mam mieszane uczucia co do wyliczeń :( w liczbie decyzji naniosło chyba wszystkie zmiany nawet jeśli nie skutkowały wydaniem decyzji..
masz racje, dokładnie zlicza wszystkie zdarzenia, nawet jeśli tylko robiło się przeliczenie dochodu, ale ja podaje tak jak wychodzi z programu...
aga500+

Aż strach pomyśleć wg stanu na jaki dzień wylicza dochód rodziny :roll: może lepiej nie wnikać..
nowa11

aga500+ pisze:Aż strach pomyśleć wg stanu na jaki dzień wylicza dochód rodziny :roll: może lepiej nie wnikać..
dokładnie :lol: takie dane są, takie wpisze :)
aga500+

a ja właśnie tak myślę i dywaguję, bo na forum są posty i straszą że kontrole chcą sprawozdania i rejestry, teczki a nie wydruki z programu; to tak trochę wychodzi że ja się tłumaczę z tego co wykażę a nie Izydka 8-)
ODPOWIEDZ