sprawozdanie aktywny samorząd - Aktywny Samorząd

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 12 paź 2017, 10:00

Witam, mam pytanie jak liczycie w spr. zał 1 osoby, którym wypłaciliście tylko czesne bo jeszcze nie dostarczyli zaświadczenia z uczelni. nie wiem czy mam ich liczyć do ilości wypłaconych osób a co z wypłaconą kwotą wliczać czy nie?
MIŚKA
Awatar użytkownika
Referent
Od: 03 wrz 2015, 20:57
Zajmuję się:

Napisano: 12 paź 2017, 10:18

Wpisujesz, te osoby, jako wypłacone, a w kwotach wyjdzie, że zgodnie z umową masz ileś tam zł, a wypłaconą kwotę masz inną...Ale tak może być
PCPR-Trz
Awatar użytkownika
Referent
Od: 30 wrz 2016, 8:43
Zajmuję się:

Napisano: 12 paź 2017, 11:21

Ja mam taką jedną osobę, że czesne już wypłaciłam, a dodatek jeszcze nie, bo osoba nie dostarczyła zaświadczenia z uczelni. Wliczyłam ją do osób wypłaconych, a w kwocie wypłat u tej osoby wliczyłam to czesne co wypłaciłam :)
Moniuszko
Referent
Od: 09 lip 2017, 15:26
Zajmuję się: AS, DPS, ŚDS

Napisano: 12 paź 2017, 14:17

A jak mam wpisać w C 3, jeśli jedna osoba jeszcze mi nie złożyła wyjaśnień i dopiero w następnym tygodniu będzie wiadomo, co dalej z wnioskiem (czy przekazujemy do Eksperta, czy formalnie odrzucamy). Chodzi mi konkretnie, np o kolumnę 11 (bo ta osoba jeszcze nie jest negatywnie oceniona, ale pozytywnie też nie), no i adekwatnie do tego kwoty (...)?
PCPR-Trz
Awatar użytkownika
Referent
Zajmuję się:

Napisano: 12 paź 2017, 14:47

No ja bym tej osoby nie ujęła w negatywnych. A w kwocie wypłat chyba bym jej nie ujmowała, bo nie napiszesz kwoty w zweryfikowanych pozytywnie (bo jeszcze pozytywnie nie jest). Ale nie jestem pewna :)
Moniuszko
Referent
Od: 09 lip 2017, 15:26
Zajmuję się: AS, DPS, ŚDS

Napisano: 12 paź 2017, 15:05

Moniuszko pisze:No ja bym tej osoby nie ujęła w negatywnych. A w kwocie wypłat chyba bym jej nie ujmowała, bo nie napiszesz kwoty w zweryfikowanych pozytywnie (bo jeszcze pozytywnie nie jest). Ale nie jestem pewna :)
W sumie, po przemyśleniu sprawy, tak własnie zrobiłam: w kol.10 wpisałam, że złożony, w kol. 11 dałam 0, w 12 wpisałam te wnioski, które faktycznie są zweryfikowane pozytywnie. I w kwotach podobnie - we wnioskowanych uwzględniłam, w zweryfikowanych pozytywnie już nie.

Widzisz, musiałam napisać na forum, żeby utwierdzić się ;)
PCPR-Trz
Awatar użytkownika
Referent
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x